Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
67 komentara

'Objasnite svojim bližnjima zašto bi trebali glasati za HDZ'

Na predstavljanju HDZ-ova programa u Jastrebarskom okupilo se jedva 100 ljudi. O programu i gospodarskom rastu okupljenima su govorili Jasen Mesić i Martina Dalić

Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
67 komentara

Na HDZ-ovom predizbornom skupu u Jastrebarskom okupilo se manje od sto ljudi. Program stranke predstavili su ministrica financija Martina Dalić i ministar kulture Jasen Mesić.

- Srce našeg programa je gospodarstvo, a stabilnog gospodarskog rasta nema bez socijalno pravednog društva - naglasila je odmah na početku. Kazala je i kako, ukoliko HDZ ponovno pobijedi na izborima, neće smanjivati prava braniteljima, a niti mirovine te će pomagati najugroženijim skupinama društva.

- Bitno je štedljivo i racionalno raspolaganje državnim financijama. Proračunski minus će se prepoloviti u sljedeće dvije godine. Hrvatska treba ostati što je i danas, nisko zadužena zemlja - rekla je odlučno Dalić. 

Dodaje da pomoć MMF neće tražiti jer to rade države koje su u financijskom slomu. Pohvalila je premijerku Kosor zbog završetka pregovora s EU, a borbu protiv korupcije nazvala najvažnijim ciljem. Isto je ponovio i Mesić. Dalić je kratko komentirala i istragu protiv HDZ-ovaca.

- Pojedinci su se ogriješili. Naša zadaća je iskorijeniti korupciju. Nastavljamo s programom - rekla je, a sve članove pozvala da stvore atmosferu među najbližima i da im objasne zašto glasati za HDZ.

- Vi ste naš medij, jer tretman koji imamo u ostalima medijima najblaže rečeno nije objektivan - kazala je ministrica.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message