News

Komentari 7

Objavili rezultate obdukcije: Zaručnik ubijene Gabby Petito presudio si je hicem u glavu

Objavili rezultate obdukcije: Zaručnik ubijene Gabby Petito presudio si je hicem u glavu

Ljudski ostaci pronađeni u nacionalnom parku na Floridi pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito, Brianu Launderiju. Identificirali su ga pomoću dentalnih podataka, potvrdio je FBI

Zaručnik ubijene mlade Amerikanke Gabby Petito, koji je ocijenjen "zanimljivim za istragu" ubojstva svoje zaručnice, ubio se ispalivši si hitac u glavu, rekao je odvjetnik njegove obitelji.

Posmrtni ostatci Briana Laundrieja pronađeni su 20. listopada u parku prirode na Floridi. Dvadesettrogodišnji mladić nije htio odgovarati na pitanja istražitelja, što je u javnosti potaknulo sumnju o njegovoj eventualnoj ulozi u ubojstvu, nakon čega je nestao.

- Chris i Roberta Laundrie obaviješteni su da je uzrok smrti prostrjelna rana u glavi, a smrt se vodi kao samoubojstvo - objavio je odvjetnik, piše CBS.

Roditelji "još oplakuju smrt svog sina i vjeruju da će ovi zaključci pomoći objema obiteljima da okrenu stranicu", dodao je u priopćenju.

Gabby Petito s Brianom je u preuređenom kamionetu u srpnju krenula na putovanje iz svog rodnog grada na Long Islandu. Zgode i nezgode sa svog putovanja redovito su dijelili sa prijateljima na društvenim mrežama. Planirano je putovanje trebalo trajati četiri mjeseca, no Brian se odjednom ranije vratio kući na Floridu.

U cijeloj toj priči svi su se pitali gdje je djevojka. Naime, obitelj Petito prijavila je nestanak Gabby deset dana kasnije. Nažalost njeno tijelo je nađeno 19. rujna, a naknadno je utvrđeno da je djevojka zadavljena.

Nedugo nakon povratka, nakon nestao je i Brian, a obitelj je prijavila njegov nestanak tijekom vikenda sredinom rujna, rekavši da je otišao na planinarenje 14. rujna i da se više nije vratio.

Tijelo Briana Laundrieja pronađeno je u listopadu u nacionalnom parku na Floridi.

Ljudski ostaci pronađeni u nacionalnom parku na Floridi pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito, Brianu Launderiju. Identificirali su ga pomoću dentalnih podataka, potvrdio je FBI.

Najčitaniji članci