Obavijesti

News

Komentari 73

Objavili snimku premlaćivanja: Ubili su studenta u 20 sekundi

Objavili snimku premlaćivanja: Ubili su studenta u 20 sekundi
1

Zbog sumnje da su ubili 22-godišnjeg američkog studenta na grčkom otoku Zakintosu uhićena su šestorica mladića iz Srbije. Grčki mediji danas su objavili i snimku cijelog događaja

VIDEO

Šestorica mladića iz Srbije uhićena su na grčkom otoku Zakintosu zbog sumnje u ubojstvo 22-godišnjeg američkog studenta Bakarija Hendersona. Mladić je ubijen u mjestu Laganas prije nekoliko dana, a uz tu šestoricu osumnjičenih još dvojica se smatraju kao glavni akteri u cijelom slučaju, Amir Omerdžić (32) i Jorgos Skijadopulos, izbacivač i barmen kafića u kome je započela kobna tučnjava.

Beogradski Blic javlja kako je u tijeku ispitivanje njihovih državljana, a otac jednog od osumnjičenih Ranko Ilić tvrdi kako se sve odvija vrlo sporo zbog prevođenja.

Inače 18-godišnjaci,  Miloš Ilić i njegov prijatelj Nemanja Petrović, prema riječima njihovih roditelja, dugo su radili u jednoj tvornici da bi prikupili novac za ljetovanje. Susjedi ih opisuju kao mirne i dobre mladiće iz obitelji koje nisu imućne.

Milošev otac Ranko Ilić kroz suze je za Telegraf jučer izjavio kako njihova djeca nisu kriva te da im netko želi podvaliti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Situacija je jako teška. Ovdje se događa nešto veoma čudno. Hoće da nam podvale, vjerujte nam! Zna se tko je ubojica, zna se tko je to učinio. Oni su u bijegu, nego vlasti ovdje štite svoje. U Grčkoj kada vas osude za ubojstvo dobijete doživotnu robiju. Hoće podvaliti našim momcima, da bi dijelili robiju, da bi dijelili kaznu, da izađu ranije ovi što stvarno jesu krivi - jecajući je jučer rekao Ilić.

I obitelj 25-godišnjeg Miloša Senića tvrdi kako njihov sin nije odgovoran za ništa. Tvrde da je mladić štitio svoju rođakinju Jovanu koja je u kafići bila s njim.

- Sve je izbilo kada se Amerikanac htio slikati s konobaricom Srpkinjom, koja ga je odgurnula. Njen momak, koji je sjedio za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu! Krv je prsnula po Milošu, dok je komad stakla zasjeklo Jovanu. Miloš je gurnuo Jovanu pod stol da bi je zaštitio. Kada je Bakari krenuo prema njemu, rekao mu je na engleskom da se skloni i odgurnuo ga! Miloš nije izlazio iz bara na ulicu niti je tukao nesretnog mladića - ispričala je za Blic Miloševa baka Ruža Senić. 

Grčki mediji danas su objavili i snimku cijelog događaja na kojoj se vidi kako Hendersona ruši jedan mladić i on pada na automobil. Nekoliko trenutaka kasnije opkoljen je skupinom koji ga udara i rukama i nogama. Potom se svi odmiču. No, objavljena je i snimka izbijanja svađe u kafiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavljena je i izjava srpskog izbacivača iz bara sa saslušanja. 

- Hostesa, koja je bila srpskog porijekla tu noć je došla u klub gdje se družila sa grupom Amerikanaca među kojima je bio i Henderson. Pričala je s njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno mladića iz Srbije, od kojih je jedan prišao djevojci i prijetećim tonom rekao: ‘Zašto se družiš sa Amerikancima’ Amerikanac je na to reagirao verbalno, ali ga je Srbin tada udario u lice. Amerikanac je onda uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Djevojka ih je počela razdvajati, a Amerikanac je slučajno udario djevojku laktom i njoj je počela curiti krv. Došla me je tražiti pomoć i ja sam uletio da ih razdvajam. Počele su letjeti pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo trčati, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sjećam se da sam ga udario jednom šakom u lice i dva-tri puta po tijelu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa mladića iz Srbije ga je nemilosrdno nastavila udarati po cijeloj glavi i tijelu -  ispričao je izbacivač, inače porijeklom iz Srbije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!