Obavijesti

News

Komentari 9

Objavio fotografije provalnika na Facebooku: Nije bio sam, a znao je gdje stoji blagajna

Objavio fotografije provalnika na Facebooku: Nije bio sam, a znao je gdje stoji blagajna
6

Lopov je u utorak 25. svibnja oko 22 sata provalio u vinariju Zoltana Pinkerta u Suzi. Iz ladice u kojoj je blagajna uzeo je 3500 kuna, a vani ga je, najvjerojatnije, čekao pomagač u autu

VIDEO

Veliki je publicitet sad oko toga. Nadam se da će netko prepoznati provalnika i javiti se policiji, kazao nam je poznati baranjski vinar Zoltan Pinkert iz Suze.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Provalio u braranjsku vinariju 02:20

On je na svom profilu na društvenoj mreži objavio snimke videonadzora lopova koji je u njegovu vinariju provalio u utorak 25. svibnja u kasnim večernjim satima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kamere su sve zabilježile, ukupno je trajalo oko 20-ak minuta što je zabilježila kamera. U vinariju je ušao kroz prozor, odnosno prvo je ušao u predsoblje kroz poluotvoren prozor, a zatim je drugi otvorio obio kako bi ušao u ured - kaže Pinkert, koji je provali odmah prijavio policiji te im predao USB stickove sa snimkama videonadzora.

- Najprije je neko vrijeme stajao pred vratima, ali se ipak odlučio za ulazak kroz prozor, vjerojatno misleći da na vratima imamo alarm. Kada je konačno ušao u ured, izvadio je ladicu, uzeo novac i istim putem se vratio - ispričao nam je Pinkert, dodavši kako je ukrao oko 3500 kuna. 

Uvjeren je da je provalnik znao gdje se nalazi novac jer nije gubio vrijeme otvarajući ormare i prekopavajući već se odmah uputio do ladica radi njihova djelatnica.

- Čuje se na kameri kako otvara ladicu za ladicom dok nije pronašao onu u kojoj je blagajna. Najvjerojatnije je bio naš gost ranije u kupovini vina - priča Pinkert te dodaje kako sigurno nije bio sam. 

- Naknadno smo ustanovili da je tamo bio i jedan auto, koji je došao po njega. Parkirao je pored parkirališta. Ne može biti slučajno da u isti čas netko dolazi - govori Pinkert i dodaje kako se provalnik u uredu zadržao možda minutu ili dvije, a zatim nestao s plijenom. 

Napominje da im je ovo prva provala u njihovoj vinariji.

Krađu je sljedećeg dana primijetila djelatnica, kad je stigla na posao. Ništa osim otvorenog prozora i otvorene ladice nije dalo naslutiti da je netko nasilno ušao u vinariju i ispraznio blagajnu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a