News

Komentari 84

Zadravec poručila: 'Objavit ću SMS, jasno je da je za Zovaka intervenirao Jandroković'

Zadravec poručila: 'Objavit ću SMS, jasno je da je za Zovaka intervenirao Jandroković'

Želim raditi u Vinogradskoj, to je moja bolnica, mnogi su mi kolege izrazili podršku. 25 godina sam gradila karijeru, imam međunarodno priznatu diplomu, ne bojim se, rekla je Zadravec

Dijana Zadravec rekla je za Dnevnik Nove TV kako ima SMS poruku koju povezuje s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, no da nije rekla da ju je poslao on. 

- Rekla sam da imam SMS u kojem je jasno da je intervenirao za gospodina Zovaka. Intervenirao je na određenim razinama da Zovak ostane ravnatelj bolnice, danas sam na Nacionalnom vijeću rekla da ću to javno objaviti - poručila je. 

Ranije ju je Jandroković pozvao da javno objavi SMS. Na pitanje hoće li ga pokazati, Zadravec je poručila kako ga ima na računalu. 

Dodala je kako je poznato da je članica HDZ-a, no ističe da korupcija nema stranačku iskaznicu. 

- HDZ ima program borbe protiv korupcije, i ja ga slijedim. Ne očekujem sankcije, ničega se ne bojim. Moja borba je usmjerena na borbu protiv korupcije, imam sve činjenice i argumente na svojoj strani - rekla je. 

Od natječaja za ravnateljicu bolnice, kako kaže, ne očekuje previše, ali očekuje da ju vrate na mjesto predstojnice radiologije. 

- Želim raditi u Vinogradskoj, to je moja bolnica, mnogi su mi kolege izrazili podršku. 25 godina sam gradila karijeru, imam međunarodno priznatu diplomu, ne bojim se. Ako je ovo početak reforme javno-zdravstvenog sustava spremna sam podnijeti svaku žrtvu - poručila je.