Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Očajni Britanac: Pomozite mi jer se pretvaram u ženu

Terry Wright (60) dlake na tijelu počeo je gubiti prije 10 godina. Sad ima glatko lice, a dobio je i grudi. Razina estrogena mu je abnormalno visoka

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
5 komentara

Terry Wright (60) iz Birminghama preklinje liječnike da mu pomognu i zaustave njegovu prirodnu pretvorbu u ženu.
- Ja sam muškarac, ne žena. Želim natrag svoj život - kaže očajni otac koji je dlake na tijelu počeo gubiti još prije 10 godina. Sad ima glatko lice, a razvile su mu se i grudi. Djeca iz susjedstva mu se svakodnevno rugaju, kaže Terry, koji zbog gubitka kose nosi periku. Liječnici su ustanovili da Terry, inače pjevač po zanimanju, ima abnormalno visoku razinu ženskog hormona estrogena. Međutim, prvi put vide takav slučaj i nemaju pojma što da rade s njim kako bi ga vratili u prvobitno stanje. Nakon takve razočaravajuće izjave, Terry je odlučio izaći u javnost i pozvati sve stručnjake koji bi mu mogli pomoći.
- Liječnici me nazivaju 'zanimljivim slučajem' i 'unikatom', ali ja samo želim ponovno biti normalan muškarac - priča Terry. Ljudi mu se na cesti obraćaju kao ženi, a kolege mu bol žele ublažiti izjavama tipa "Ti si samo ljepuškast muškarac". Njegov prvi liječnik posumnjao je kako je Terry cijelu preobrazbu sam izveo te kako u biti želi promjenu spola. Više nije u timu koji liječi Terryja. Psihijatar je potvrdio kako je Terry mentalno stabilan, a otklonjena je i mogućnost da estrogen proizvodi tumor.

Možda vas zanima i ovo:
Message