News

Komentari 12

Očajni vapaj majke male Lise: Molim vas, vratite nam bebicu

Očajni vapaj majke male Lise: Molim vas, vratite nam bebicu

Kansas City: Otac otete bebe Lise javno je zamolio sve koji imaju neku informaciju o nestanku njegove kćerkice da se jave obitelji ili policiji. Istraga nije dala rezultate

Mi samo želimo da nam vratite našu bebicu. Molim vas. Vratite ju kući, čekaju je njezina braća, zavapila je pred televizijskim kamerama Deborah Netts, čiju su 10-mjesečnu kćerkicu Lisu oteli iz kolijevke u domu u Kansas Cityju.

Djevojčičin otac Jeremy Irwin zamolio je sve one s korisnim informacijama koje bi doprinijele pronalasku Lise da se jave njima ili policiji. 

- Čak i najmanja sitnica može biti korisna i dovesti nas do Lise. Oni koji su ju uzeli mogu ju ostaviti na bilo kojem sigurnom mjestu bez da ih se pita - rekao je otac. 

Par, koji bi se uskoro trebao vjenčati, prošle noći nije spavao u svojoj kući u Kansas Cityju. Otišli su na nepoznatu lokaciju. U utorak kasno navečer policija je ispitala roditelje djevojčice te su kasnije rekli kako oni nisu osumnjičeni. Policajci se bore s manjkom tragova, očevidaca i korisnih informacijama. Kažu kako se više nema za ništa 'uhvatiti'. U potrazi pomaže i FBI, ali pomaka nema, javlja ABC.

Najčitaniji članci