Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
78 komentara

Todorić je opušten prije leta u Zagreb: 'Ja se dobro osjećam'

Todorić prije leta u Zagreb ne izgleda zabrinuto, već opušteno. Oko 20 sati trebao biti stići u Zračnu luku Franjo Tuđman nakon čega će biti prebačen u Remetinec

78 komentara

Ivica Todorić nalazi se na londonskoj zračnoj luci, potvrdili su to čitatelji Večernjeg lista koji su objavili ekskluzivne fotografije. Više fotografija možete vidjeti ovdje

POGLEDAJTE VIDEO:

Todorić prije leta u Zagreb ne izgleda zabrinuto, već opušteno. Oko 20 sati trebao biti stići u Zračnu luku Franjo Tuđman nakon čega će biti prebačen u Remetinec.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dobro se osjećam, ali ne smijem davati nikakve izjave, jer sam pod tretmanom s trojicom britanskih tjelohranitelja - kazao je Todorić novinarki Novog lista koja se našla u zračnoj luci u Londonu. 

Podsjetimo, sud u Londonu srušio mu je žalbu i odlučio da se mora vratiti u Zagreb kako bi istražiteljima odgovorio na pitanja o tome kako je iz Agrokora izvukao 1,4 milijarde kuna.

Nakon što sleti Ivicu će dočekati “marica” i odvesti ga u istražni zatvor u Remetincu. Todoriću je, naime, sudac odredio istražni zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. U gotovo godinu dana otkako je protiv Gazde i njegovih menadžera iz koncerna pokrenuta istraga zbog sumnje da su iz Agrokora izvukli čak 1,4 milijarde kuna tužitelji su ispitali sve osim jednog svjedoka.

Tema: Akcija Agrokor

Možda vas zanima i ovo:
Message