Obavijesti

Promo sadržaj

Odabrani inovativni projekti za djecu i mlade

Odabrani inovativni projekti za djecu i mlade
1

Između čak 620 projekata prijavljenih na natječaj za donacije „Radost života“ odabrano je 12 projekata koje će UNIQA financijski podržati u 2019. godini

S prijaviteljima odabranih projekata potpisat će se ugovori o donaciji. Pozitivan razvoj mladih, poboljšavanje prehrambenih navika djece i promicanje redovite tjelesne aktivnosti, medijska pismenost i učeničko poduzetništvo glavne su teme kojima se bave projekti odabrani na ovogodišnjem natječaju.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet uz potporu UNIQE provest će istraživanje „Pozitivan razvoj adolescenata u Hrvatskoj“ kojim će se ispitati pokazatelji pozitivnog razvoja i rizična ponašanja na uzorku adolescenata iz većih hrvatskih gradova: Splita, Varaždina, Osijeka i Pule. 

Kroz projekt edukacije o važnosti zdravih životnih navika PETICA-igrom do zdravlja nastoji se prevenirati pretilost te smanjiti rizik od razvoja kroničnih nezaraznih bolesti kroz naglašavanje važnosti pravilne prehrane, poboljšavanje prehrambenih navika i promicanje redovite tjelesne aktivnosti u svakodnevnici. Društvo za medijsku i komunikacijsku kulturu uz potporu UNIQE održat će radionice o medijskoj pismenosti u osnovnim školama u deset hrvatskih županija. Popis svih projekata može se pročitati na stranici Radost života.

Na ovogodišnji natječaj s projektima za djecu i mlade mogle su se prijaviti osnovne i srednje škole te udruge i ustanove. Uz inovativnost i kvalitetu, projekti su vrednovani i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe. 

U prethodne dvije godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 50-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna.  

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 415 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve