Obavijesti

News

Odbrojavamo: 1 dan do vrućeg „Fantasy Land Pool Party-a“!

Odbrojavamo: 1 dan do vrućeg „Fantasy Land Pool Party-a“!
17

Još 1 dan željno isčekujemo party koji se ne propušta. Najavljenih 29 stupnjeva obećavaju vruć dan na i izvan bazena. Atmosferu dodatno podgrijavaju atraktivne hostese u novoj A klasi Auto Gašparića

START 15:00 – END 02:00h. Nakon toga „ideš“ odmah u krevet! Čitaj; ako stigneš do njega.

Sve je spremno za pool party. Za prijevoz  lijepih hostesa pobrinuo se Auto Gašparić u novoj A klasi. S novom generacijom A-klase, Mercedes-Benz pomiruje sukobljene ciljeve sportskih performansi i udobnosti: sustavom DYNAMIC SELECT vozač može odabrati upravljački program koji je u stanju promijeniti karakteristike automobila u samo nekoliko sekundi - na dodir tipke A-klasa vozi u posebno udobnom, sportskom ili učinkovitom režimu. U atraktivnim automobilima te skoro i atraktivnijim djevojkama možete uživati već sutra!

Mercedes-Benz je također povećao raspon dostupnih motora. A 160 sa 75 kW (102 KS) je novi ulazni model. Novi prvak učinkovitosti je 80 kW (109 KS) snažan A 180 d BlueEFFICIENCY s emisijom CO2 od 89 g / km. Svojim dramatičnim dizajnom u stilu mega uspješnog MERCEDES AMG Petronas Formula 1 tima, poseban model "Motorsport Edition" posebno će se svidjeti ljubiteljima utrka. Mercedes-AMG A45 4MATIC također je profitirao od osvježenja. S najvećom snagom od 280 kW (381 KS) i najvećim okretnim momentom od 475 Nm, najmanji Mercedes-AMG je najsnažniji kompaktni sportski automobil na svijetu.

Godišnja rata za A-klasu 160 iznosi 8.850,00 €, tijekom razdoblja od dvije godine, a bogata dodatna oprema je uključena u cijenu. Financiranje putem Mercedes-Benz financijskog leasinga: 1/3 platite odmah, 1/3 nakon 12 mjeseci i 1/3 nakon 24 mjeseca. Novu A-klasu te ostale Mercedes-Benz modele potražite u Auto Gašparić salonu u Velikoj Gorici.

Ništa ne brinite, 24 sata je uz pomoć organizatora osigurao DODATAN PAKET ULAZNICA, pošto su sve „ALL INCLUSIVE“ ulaznice prodane ili rezervirane kod promotora.

Ove godine osjećamo onaj X factor u zraku i vjerujemo da će ovo biti POOL PARTY, koji će dugo ostati upamćen. U prilog tome, ide i činjenica da su sve „ALL INCLUSIVE“ ulaznice prodane ili se nalaze kod promotora rezervirane, a taj slučaj još nismo imali. Kako sada stvari stoje, na ulazu ćemo prodavati samo „REGULAR“ ulaznice, kaže Zdravko Lamot iz organizacije.

ODLIČAN LINE UP | HOUSE VS RNB

Refox

Mark Ridder

eMBee

Loky

Golddiggers

Adriano Fuerte

2.7.2016 Fantasy Land“ jamči vrhunski provod i nezaboravno muzičko iskustvo krcato pozitivnom energijom.

RED BULL STAGE

Po prvi puta za ovu posebnu priliku i rođendan Fantasy Landa, osiguran je RED BULL stage koji se koristi na najvećim manifestacijama u regiji (Ultra Europe).

PRAVILO 50% GIRLS, 50% BOYS

Party je prepoznat kao jedan od onih, na kojem uvijek ima podjednak broj žena i muškaraca. Na tome inzistiramo.

ALL INCLUSIVE DRINKS

Pij koliko želiš i kada želiš bez brige na svoj novčanik, po super povoljnim cijenama, zbog naših prijatelja: Red Bull, Zagrebačka Pivovara, Stock vodka, Cockta i ostalih. Voliš koktele, kao i pravo osvježavajuće, ljetno piće Sangriu? Ima i toga!

LOKACIJA

Okruženi stoljetnom šumom, bazeni su smješteni u podnožju Starog Grada (izgrađen 1270g.) gdje su se u davna vremena odvijale najznačajnije bitke koje su krojile samoborsku povijest. Idealno mjesto za party, samo 5 min pješice od glavnog Samoborskog trga i 20 min vožnje od Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO!

Entrio sustav online: http://bit.ly/POOLPARTY5

Prodajna mjesta: www.fantasy-land.com.hr/ulaznice

SLUŽBENI EVENT NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/events/705397762931631/

SLUŽBENI FACEBOOK: www.facebook.com/fantasyland.hr   

SLUŽBENI WEB: www.fantasy-land.com.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa