Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odgodili suđenje za Planinsku, nije došao Mladen Mlinarević

Mlinarevićevi odvjetnici Sudu su dostavili dokumentaciju da njihov klijent ima zdravstvene komplikacije nakon operacije kralježnice. Ivo Sanader se pojavio

Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24 komentara

Zbog nedolaska trećeoptuženog Mladena Mlinarevića suđenje u predmetu 'Planinska' koje se vodi na Županijskom sudu u Zagrebu, odgođeno je do 22. listopada.

Mlinarevićevi odvjetnici Sudu su dostavili medicinsku dokumentaciju iz koje se vidi da njihov klijent ima zdravstvene komplikacije nakon operacije kralježnice. 

Bivši premijer i prvooptuženi u ovom predmetu Ivo Sanader, došao je na suđenje. Bio je dobro raspoložen, ali ni ovog puta nije dobio priliku iznijeti svoju obranu. 

Podsjećamo, u predmetu 'Planinska' Sanader je optužen da je nezakonito primio 17 milijuna kuna provizije nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja kupilo zgradu u Planinskoj od vlasnika mesne industrije i bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Stjepana Fiolića koji je, zajedno sa Sanaderom, na optuženičkoj klupi. Fiolić je priznao krivnju, a isto je učinio i bivši Sanaderov ministar Petar Čobanković. Čobanković se nagodio te je već odradio kaznu, rad za opće dobro. 

Na optuženičkoj klupi je i Mladen Mlinarević, čija je tvrtka Inženjerski biro, prema Uskokovim tvrdnjama, udvostručila vrijednost nekretnine u Planinskoj prije nego što ju je otkupilo Čobankovićevo ministarstvo.


Možda vas zanima i ovo:
Message