Obavijesti

News

Komentari 15

Odlazak u školu đacima puno je lakši s anatomskim torbama

Odlazak u školu đacima puno je lakši s anatomskim torbama
4

Bezbrižno možete otići na godišnji: Na Mondo.hr internet supershopu kupite sve potrebno za novu školsku godinu, od udžbenika pa do najmodernijih školskih torbi

VIDEO

Svakog dana u tiskanom izdanju 24sata stručnjaci, profesori i učitelji, roditelji i djeca, obični ljudi i znanstvenici upozoravat će na probleme, otkrivati rješenja i objašnjavati slučajeve koji mogu pomoći da imamo bolje obrazovanje za bolju Hrvatsku.

Idući tjedan završava školska godina. Za mnoge učenike to će i doslovno biti olakšanje jer neće više svaki dan morati nositi teške torbe i knjige.

Kako bi na jesen, kad ponovno krenu u školu, lakše nosili sve što im treba u školi, stručnjaci djeci i roditeljima savjetuju da kupuju ruksake napravljene od dobrih materijala, anatomski oblikovane i s većom potporom, odnosno remenom za struk zbog kojeg se težina pravilno raspoređuje.

Prema preporukama Američkog udruženja ortopeda i Američke udruge kiropraktičara, prilikom kupovine torbi i ruksaka roditelji moraju voditi računa da su namijenjeni baš za djecu jer su takvi ruksaci napravljeni od lakšeg materijala. Također treba paziti da je ruksak što više naslonjen na kralježnicu bez velikih razmaka i da pokriva cijeli trup, a da je dno dva centimetra iznad struka. Američki stručnjaci upozoravaju da je, osim prianjanja i veličine, važno koliko pretinaca ima ruksak ili torba te kakvu potporu imaju. Preporučuju ruksake s više pretinaca kako bi se težina knjiga i pribora pravilno raspodijelila. Upozoravaju i da teže stvari treba nositi najbliže leđima. Kad je u pitanju potpora, preporučuje se i korištenje što debljeg remena oko struka kako bi se težina lakše rasporedila. Takve torbe i ruksake možete kupiti na Mondo.hr internet supershopu. Mondo.hr vam nudi veliki izbor udobnih školskih torbi i anatomskih ruksaka za sve uzraste poznatih brendova i likova poput: Avengers, Disney, Batman, Real Madrid, Winx, Star Wars, Converse i druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lagane anatomske prvoškolske torbe atraktivnog dizajna, s omiljenim likovima, pronađite na Mondu po odličnim cijenama, već od 109,99 kuna. Ove torbe s čvrstim dnom, anatomski oblikovanim leđima, reflektirajućom trakom te udobnim i podesivim naramenicama idealan su izbor za vaše prvašiće. Za starije školarce odaberite prostrane anatomske ruksake s pojačanim leđima, velikim pretincima i udobnim podesivim naramenicama već od 119,99 kuna. Ako na Mondo.hr kupite i udžbenike, možete ostvariti 10 posto popusta na torbe, ruksake i ostalu školsku opremu.

Kod za popust dobivate u posebnom mailu nakon što uplatite predviđeni predujam za odabrani set udžbenika kod plaćanja pouzećem, odnosno nakon što je vaša uplata zaprimljena prilikom plaćanja kreditnim karticama. Ovu pogodnost moguće je iskoristiti do 15. studenog 2015. Osim što će izbjeći gužve koja nastaju kad se knjige, torbe i pribor kupuju u posljednji čas, neposredno prije početka školske godine, roditeljima je također važno da mogu plaćati na rate. Mondo.hr upravo to i nudi svim roditeljima i učenicima.

Bez gužvi u knjižarama i čekanja u dugim redovima, školske udžbenike možete kupite na najjednostavniji i najbrži način. Na Mondo.hr trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje će mu biti potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. Udžbenici će stići na kućnu adresu, i to besplatno u terminu koji sami odaberete, pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora.

Za dostavu knjiga možete odabrati termine prije ili poslije početka školske godine. Isporuke do početka školske godine su: od 6. do 14. kolovoza, od 17. do 21. kolovoza, od 24. do 28. kolovoza i od 31. kolovoza do 4. rujna 2015.

Isporuke nakon početka školske godine su: od 7. do 11. rujna, od 14. do 18. rujna, od 21. do 25. rujna, od 28. rujna do 2. listopada i od 5. do 9. listopada 2015. godine.

Plaćanje na 12 rata i to svim karticama

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, kreditnom karticom jednokratno (Amex, MasterCard, Diners Club, Visa), kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kuna predujma.     

Privlačni pokloni za školarce

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred na Mondo.hr u iznosu od 400 kuna ili više na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10 posto popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola, koja sadrži sve potrebno za vaše školarce.     

Želite li znati više o kupovini torbi i knjiga? Zovite besplatni telefon

Sve informacije o najbržoj i najpovoljnijoj kupovinu udžbenika saznajte online na www.mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68.     

Lajkaj stranicu Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska na Facebooku.

Pročitajte više o temi na stranici Bolje obrazovanje.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor