News

Komentari 40

Mario Banožić nahvalio šefa Plenkovića: On je uvijek hrabar

Mario Banožić nahvalio šefa Plenkovića: On je uvijek hrabar

Na pitanje jesu li premijer i predsjednik hrabri samo kad nisu jedan kraj drugoga, Banožić je poručio kako je premijer uvijek hrabar. Odluka o vojnim avionima stiže do Dana oružanih snaga

Ministar obrane Mario Banožić uoči sjednice Vlade rekao je kako očekuje da ćemo do Dana oružanih snaga 28. svibnja i imati konačnu odluku oko toga koje ćemo vojne avione kupiti. 

Rekao je da ni od jednog veleposlanika nije osjetio pritisak niti na jednu temu, pa ni ovu.  

Pogledajte video

- Sam proces postupka nakon prikupljanja ponuda sastojao se od dijela gdje se razgovaralo nakon svih detalja, radna skupina se upoznala s detaljima, ali dana i prilika ponuđaču da da konačnu ponudu - rekao je na pitanje oko eventualnog smanjenja cijena.

Na pitanje jesu li Milanović i Plenković ostali sami nakon sastanka kaže da su se razišli, a na pitanje jesu li hrabri samo kad nisu jedan kraj drugoga, a kad se nađu zajedno onda nema svađa i podbadanja, Banožić je poručio kako je premijer uvijek hrabar 

- Ne bih to nazvao prepucavanjem, ja bih to nazvao prije da predsjendik Vlade odgovara na nešto što ga netko pita, traži, ili iskomentira u javnosti na način koji je najčešće neprimjeren - rekao je na pitanje oko prepucavanja na relaciji Banski dvori - Pantovčak.
 

Najčitaniji članci