Obavijesti

Promo sadržaj

Odmor iz snova uz Azur tours uz neko od putovanja iz ponude

Odmor iz snova uz Azur tours uz neko od putovanja iz ponude
1

Odlazak na godišnji odmor odličan je za zdravlje. Neka bude baš po vašem guštu, daleko od stresa...

VIDEO

Svi s nestrpljenjem očekujemo taj dan - kad spakiramo stvari i odemo na godišnji iz snova. A pošteno je da tih dva ili tri tjedna baš ništa ne propustamo slučaju. Koliko god voljeli svoj posao, tijekom godine potrošimo zalihe energije, motivacije i volje za poslom koji obavljamo i naša efikasnost pada. Ako ste uz to izloženi zahtjevnim i stresnim situacijama na poslu, odmor nakon radnog vremena nije dostatan za potpuni oporavak. I zato je godišnji odmor baš ono što nam treba. A kako ga dobro i pametno isplanirati znaju jako dobro u agenciji Azur tours čije su ponude svima jako primamljive. A nude baš sve - odmor kod kuće - u prekrasnoj Dalmaciji, ili možda u drugim zemljama. No, svojim kupcima su pripremili  i stalne akcije ljetovanja.

Dalmacija - biser Jadrana 

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Osim slikovite Božave, treba posjetiti pješčanu plažu Sakarun, Veli rat s prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno  mjesto na otoku, te uvala Telašćica, koja je zbog svoje čudesne ljepote  proglašena parkom prirode. Dugi otok i hoteli Božava su idealni za one koji žele miran obiteljski odmor

A zamislite odmor u  u uvali Slanica, okružen borovom šumom uz samu pješčanu plažu s pogledom na Kornatsko otočje. Hotel je udaljen oko jedan kilometar od Murtera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trogir - mali gradić, mali ljepotan. Pravi je to grad-muzej, mjesto gdje iza svakog ugla izvire nova atrakcija i u kojem će ljubitelji povijesti i umjetnosti doći na svoje. O ljubaznim domaćinima, plažama i čistom moru da i ne govorimo. 

Bezbrojne prekrasne plaže i uvale, hoteli i kuće za odmor, stoljetni maslinici i vinogradi, prastari ljetnikovci i drevna otočna mjestavmame na ovaj otok turiste iz cijeloga svijeta. Pozivamo i vas da upoznate i istražite otok Korčulu. Sigurni smo da, jednom kada dođete, sigurno ćete se željeti opet vratiti.

Godišnji u drugoj državi. Zašto ne? 

Grčka - naći ćete brojne mogućnosti za idealni ljetni odmor, bilo da volite mir i tišinu,  aktivan odmor pun sporta i adrenalina, ili pak ludu zabavu i ples do zore.

Potrugal - neke države vam se uvuku pod kožu čim ih posjetite. Baš takav je i Portugal.

Tura po Rumunjskoj - za jedan aktivan odmor u kojem će sigurno biti jako puno doživljala. 

Kina - A zašto ne posjetiti potpuno drugačiji svijet od onog na kakvog smo naviknuli. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive