Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Održan 5. humanitarni teniski turnir Humano Cup Stella Artois

Silvio Marić, Goran Ivanišević, Dario Šimić, Iva Majoli i brojni drugi sportaši zaigrali tenis za pomoć našem vrhunskom teniskom igraču za osobe s invaliditetom Anti Joskiću

Foto: Humano cup

Naše bivše nogometne i teniske zvijezde već su petu godinu zaredom odigrale humanitarni teniski turnir Humano Cup Stella Artois na teniskim terenima naše najpoznatije tenisačice Ive Majoli na Cmrok-u.

Humano Cup Stella Artois se već tradicionalno održava na temelju inicijative Antonia Franje i Igora Bišćana, a ove godine humanitarni turnir posvećen preminulom nogometašu Ivanu Turini u parovima su zaigrali Silvio Marić, Dario Šimić, Goran Ivanišević, Iva Majoli, Saša Hiršzon i drugi naši slavni sportaši.

Foto: Humano cup

Nakon cijelodnevnog teniskog nadmetanja naših zvijezda, pobjedu su odnjeli Silvio Marić i Saša Hiršzon, a financijska sredstva prikupljena tijekom Humano Cup-a Stella Artois dodijeljena su našem vrhunskom teniskom igraču za osobe s invaliditetom Anti Joskiću kako bi što bezbrižnije mogao putovati i sudjelovati na teniskim turnirima. 

Jedan od inicijatora Humano Cup-a Stella Artois, Antonio Franja ovim je povodom izjavio: „Izuzetno smo sretni i ponosni da se ova humanitarna inicijativa organizira već pet godina zaredom i drago nam je vidjeti da se svake godine odazove i sudjeluje sve više naših . Ono što ovaj humanitarni turnir čini zaista posebnim je upravo humano-sportski duh i želja da se pomogne onima kojima je najpotrebnije.“

Foto: Humano cup

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message