Obavijesti

Promo sadržaj

Održana hrvatska premijera filma Borg/McEnroe

Održana hrvatska premijera filma Borg/McEnroe
1

U srijedu, 27. rujna 2017. u Kaptol Boutique Cinema održana je svečana premijera filma Borg/McEnroe u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Švedske

Mnogobrojni poklonici tenisa imali su priliku uživati u dugoočekivanoj sportskoj poslastici. Puna dvorana potvrdila je veliku zainteresiranost za ovaj film, a pozdravni govor održao je veleposlanik Švedske u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija gospodin Lars Schmidt koji je s publikom poigrao bacivši im nekoliko teniskih loptica za zagrijavanje. Publika je bila oduševljena filmom koji je na kraju i nagradila velikim pljeskom.

Premijeri su prisustvovali brojni veleposlanici, predstavnici Hrvatskog teniskog saveza i poznata lica među kojima su bili: veleposlanici Švedske, Norveške, Danske, Islanda, Slovačke, Australije i Čilea, Mladen Tončić, Nenad Bach, Kazimir Ilijaš, Ivan Vukušić, Ana Maras Harmander i mnogi drugi.

Film prati razvoj karijera dviju teniskih legendi, Björna Borga i Johna McEnroea, a fokusira se na rivalstvo koje je vrhunac doseglo za vrijeme slavnog finala Wimbledona 1980. godine. Bilo je to rivalstvo dvaju apsolutno različitih temperamenata. Borg je bio dešnjak, ravnodušan i smiren, a McEnroe ljevoruk, zanesen i eksplozivan. Publika je voljela Borga dok je McEnroe bio negativac. McEnroe je bio vatra, Borg je bio led, a njihov odnos definirao je rivalstvo u sportu. Zahvaljujući ovoj dvojici, tenis je 80-ih godina doživio procvat, a njihovi mečevi zauvijek će ostati zapamćeni kao klasici.

Film Borg/McEnroe možete pogledati u redovnoj sitribuciji od 28.09.2017. u hrvatskim kinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve