Obavijesti

Promo sadržaj

Održane su pete po redu Inspiracije u Swanky stilu

Održane su pete po redu Inspiracije u Swanky stilu
25

U četvrtak, 11.9. u Swanky Monkey Gardenu, u sklopu hostela Swanky Mint, održane su pete po redu INSPIRACIJE - kulturno događanje koje se redovito održava jednom mjesečno, a ovom je prigodom okupilo zaljubljenike u hip hop i subkulturalnu scenu grada Zagreba

Prostor koji je nekada bio kemijska čistiona i bojadisaona Ondrušek nalazi se u samom centru grada, a opet okružen zelenilom. Za ovakvo okupljanje prostor Swanky-ja bio je idealan izbor jer je spoj alternative, gradskog doživljaja i opuštanja s dozom otkačenosti. Ovom prigodom hostel Swanky Mint obilježio je svoj šesti rođendan. U svojoj šestoj godini postojanja Swanky dodatno ojačao svoj brend dodavanjem Swanky pive u svoju ponudu koja se mogla konzumirati tijekom večeri.

Uzvanike pozvane na događanje na samom ulazu dočekao je Greenery bus - photo boot gdje su se slikali uz čašu rashlađenog pjenušca Maximo Brut iz Kutjevačkih podruma uz koji je izvrsno pristajala zdrava slastica Fru Chef-a.

Uz inspirativne goste Slavena Kosanovića - Lunara, koji je jedan od najvažnijih protagonista domaće grafitti scene na kojoj je više od 30 godina, a koji se proširio i na svijet pa svoje radove ostavlja i po Australiji, Koreji, Meksiku, Ruandi... Drugim riječima, na svim kontinentima. U svojoj impresivnoj karijeri oslikao je zidove brojnih svjetskih metropola te razvio prepoznatljiv likovni izražaj koji malo koga ostavlja ravnodušnim, a nedavno je imao i promociju svoje prve knjige Zagreb with love koja je promovirana diljem svijeta. Opus Lunarovih radova možete pronaći na njegovom Instgramu - @slavenlunar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi inspirativni gost, Filip Ivelja - Phat Phillie, DJ i kultna figura hrvatskog hip hopa, glazbeni je profesionalac, promotor i zaljubljenik u  glazbu i hip hop pokret. Cijenjeni umjetnik i hip hop aktivist protegnu je svoj utjecaj daleko po svijetu. Ukratko, njegovi bliski suradnici i prijatelji su ekipa iz Wu Tang Clana, Jazzy Jeff, Big Daddy Kane, Jay Zee, Snoop Doggy Dog... Često vani organizira DJ gaže te bookira američke repere po Hrvatskoj i Europi. Bio je voditelj  kultne emisije BlackOut na 101- ci i na radiju 808, jedan je od organizatora megauspješnog hip hop festivala na Zrću Fresh Island s kojim je krenuo 2012. i oženjeni je otac dvoje djece.

Uz svestranu, odlično raspoloženu, ugodnu i vrlo dobro ovom tematikom potkovanu moderatoricu Janu Fabijanić, dipl. dizajnericu, pjevačicu i voditeljicu te suradnicu dr. Milojevića, Poliklinika Milojević gosti su prenjeli svoje inspiracije i svoja iskustva publici. Lunar i Phillie dugogodišnji su prijatelji, suradnici, buntovnici i veliki umjetnici pa je bilo zanimljivo kada je Jana od njih zatražila da predstave jedan drugoga. Smijeh, zabava, dobra vibra uz puno zanimljivljih saznanja i informacija obilježila je ove totalno drugačije od svih dosadašnjih INSPIRACIJA.

Subkultura postaje sve dominantnija pojava u modernom društvu. Subkulture su sastavni dio gotovo svake zemlje svijeta te smatram važnim ući u svaki sloj ljudkog društva i malo ga istražiti. Uz inspirativne goste, Lunara i Phillie-ja, uzvanici su mogli osjetiti sasvim drugačiju inspiraciju, borbu, nametanje mišljenja kroz svoj rad i utjecaj na društvene mijene.”, kaže Anita Vukušić Crevar, idejna začetnica i organizatorica eventa INSPIRACIJE.

Pete po redu INSPIRACIJE predstavile su i neke novitete na tržištu pa je tako Poliklinika Milojević predstavila trenutno hit tretman među ženama, ali i muškarcima, ali i na društvenim mrežama u području estetske medicine HydraFacial. Sara Obradovac, djelatnica Poliklinike Milojević rekla je da je to brz, bezbolan i ugodan tretman pomlađivanja kože koji može trenutno riješiti probleme lica poput mitesera ili crnih točkica na nosu. HydraFacial uklanja manje pore i stanjuje duboke bore, a istovremeno liječi i pomlađuje kožu koja postaje mekana, čista i blistava. HydraFacial liječi i umiruje kožu, ne ostavlja crvenilo i neugodan osjećaj te odmah djeluje.
Uporabom najsuvremenijih metoda i tehnologija, Poliklinika Milojević pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha vodeći se filozofijom koja osigurava individualni pristup i široki spektar najsuvremenijih estetskih metoda.

Uz ugodnu muziku i degustaciju koktela s kavom iz Philips aparata za kavu u osebujnoj kreaciji poznatog barmena Filipa Lipnika koji je ovom prigodom rekao da se kvaliteta kave iz Philips aparata za kavu ni po čemu ne razlikuje od vrhunske Espresso kave u kafiću.

Uz ukusne zalogaje pilećih krilca Perutnine Ptuj s roštilja i pekarske proizvode koje je za ovu prigodu pripremila Klara te vina Kutjevačkih podruma, vrhunsku bijelu graševinu i crni De Gotho pinot događanje se nastavilo dugo u noć uz svirku i ples. Cijelo događanje bilo je u znaku šljokica zaslugom Vida Loca Glitter koja je tijekom večeri ukrašavala lica gostiju.

Uvijek kreativna i raspoložena ekipa na Hendricks gin baru spremala je za uzvanike ovo popularno piće u nekoliko okusa. 

Posebnu pozornost žena privukao je hrvatski brend Skinfinity koji je predstavio svoj zadnji proizvod, kremu Finitylightner. Specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom, koja smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmentacijskih pjega, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te dubinski i učinkovito hidratizira. Zadobiti povjerenje u današnja vremena kad je tržište vrlo zasićeno veliki je izazov svim brandovima. No, kad je izvrsnost temelj rada, rezultati ne mogu izostati što potvrđuje i Skinfinity, hrvatski brand koji se od početka oslonio na svoj put imajući na umu da je kvaliteta svakog proizvoda najbolja reklama i stvaranje svoje zajednice sretnih i zadovoljnih korisnica. 

Tako je svoj put pronašla i Matea Nesek, hrvatica koja živi u Dubaju gdje je lansirala luksuzni brend parfema koji osvaja hrvatsko tržište, a inspiriran je arapskim i mediteranskim utjecajem. Portfolio brenda Matea Nesek sadrži 13 mirisa (muški, ženski i unisex).

Iako je bila srijeda druženje na INSPIRACIJAMA je potrajalo do kasno u noć. Što nam donose iduće INSPIRACIJE nestrpljivo očekujemo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj