Obavijesti

Promo sadržaj

Održano finale regionalnog natjecanja Scania Driver

Održano finale regionalnog natjecanja Scania Driver
6

Održano finale regionalnog izdanja najvećeg svjetskog natjecanju u vožnji kamiona Scania Driver Competitions Europe 2018-2019

Prošle nedjelje održano je finale Scania Driver Competitions Europe 2018-2019., regionalnog izdanja najvećeg svjetskog natjecanju u vožnji kamiona. Program je vodila Ida Prester, a na natjecanju je sudjelovalo 12 najboljih vozača iz četiri zemlje regije (Hrvatska, BiH, Srbija i Slovenija) koji su svoje vozačke sposobnosti pokazali kroz poligonske zadatke na kamionima Scania R 500 A4x2 s poluprikolicom s 3 osovine (Krone). Među njima su se istaknula četiri najbolja vozača, pobjednici iz svake od zemalja -  Saša Hlišč (HR), Adnan Mujkić (BiH), Gergelj Homolja (SRB) i Rok Bečan (SLO)  - koji su ušli u veliko europsko finale natjecanja Scania Driver Competitions Europe 2018-2019., a koje će se održati od 23. do 26. svibnja 2019., u Södertaljeu, Švedska. Najboljeg među njima tamo čeka glavna nagrada - 100.000 EUR vrijedan Scanijin kamion i to konfiguriran po želji pobjednika! 

Pobjednicima regionalnog natjecanja nagrade su uručili Ekaterina Ermolenkova, regionalna direktorica servisa Scania East Adriatic Region, Karol Sokol, direktor Scania East Adriatic Region (EAR) i Urška Fon Satler, direktorica prodaje za East Adriatic Business Unit i Scania East Adriatic Business Unit a dodjelu je uveličala i pjevačica Indira Forza koja se popela na binu te skupa s pobjednicima zapjevala hit “Svijet voli pobjednike” a potom okupljenima održala i cijeli koncert.

Indira Forza poznata je po svojoj dinamici, adrenalinu i temperamentu, a upravo su takvi, sigurna sam, i vozači Scanije. Ovisna sam o adrenalinu, volim kad se u zraku osjeti miris oktana, tako da su me dobro izabrali da budem dio ovog natjecanja”, otkrila je Indira i dodala kako se umalo i sama našla za volanom kamiona ali nije pristala na jedini uvjet organizatora - da skine visoke potpetice: “Bez štikla - ništa! Ma znate što, nemojte nama ženama davati da vozimo kamione jer ćemo onda i na cesti biti glavne!”, zaključila je.

Natjecanje Scania Driver Competitions prvi je put održano 2003. godine, kao odgovor na direktivu Europske komisije iz 2003. o obuci vozača koja je imala za cilj minimizirati utjecaj vožnje kamiona na okoliš povećanjem svijesti o sigurnosti na cestama i poboljšanju potrošnje goriva. Do danas je na natjecanju sudjelovalo više od 350.000 vozača kamiona u gotovo 50 zemalja dok je najnovije izdanje natjecanja privuklo više od 100.000 vozača.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini