News

Komentari 21

Oglasila se lijepa Tatjana: Njeni odvjetnici tvrde da je ona meta

Oglasila se lijepa Tatjana: Njeni odvjetnici tvrde da je ona meta

Podsjetimo, Austriju trese snimka iz vile na Ibizi na kojoj vodeći političari desničarske Slobodarske stranke Austrije (FPÖ) pokušavaju dogovoriti sumnjive poslove s navodnom ruskom bogatašicom

Ja nisam odgovorna za pad austrijske Vlade, niti sam na bilo koji način utjecala na događanja koja su dovela do političkih posljedica i ostavke vicekancelara Savezne Republike Austrije, navela je Tajana Gudenus u pisanoj izjavi, piše Dnevni Avaz.

Pismom se oglasilo i odvjetničko društvo Stojković, koje zastupa Tajanu Gudenus, i koje je navelo da 'označavanjem naše klijentice kao nekoga tko svojom 'fatalnom privlačnošću' utječe na politička događanja odnosno označavanjem kao nekoga tko predstavlјa toliko moćnu figuru koja je u mogućnosti svojim ponašanjem dovesti do 'pada Vlade' jedne od vodećih država Europske unije, ona postaje meta i ugrožava se njena sigurnost'. 

Na snimci Tajana Gudenus ništa ne govori, ali ne znači da nema zanimljivu priču.

Tajana Gudenus, rođena Tajčić, kako navodi Deutsche Welle, je Srpkinja, ali njena obitelj je porijeklom iz Hrvatske. U medijima se navodi da su izbjegli u Banja Luku nakon početka rata 1992. godine.

Kako piše tjednik Zeit, njena majka je 'javna bilježnica s odličnim vezama u glavnom gradu bosanskih Srba', piše Express.

Najčitaniji članci