News

Komentari 181

Oglasio se Milanović: 'I mi divljaci znamo pratiti gradivo'

Oglasio se Milanović: 'I mi divljaci znamo pratiti gradivo'

Nakon što je Plenković danas izjavio da je Milanovićev govor političko nasilje, Milanović mu je uzvratio da se pred svake izbore spominje neradna nedjelja

Verbalni okršaji između premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića su postali svakodnevica.

Nakon što je premijer Plenković izjavio da su Milanovićeve izjave političko divljaštvo i primitivizam. Milanović mu je odogovorio preko Facebooka. 

 

- Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe.

Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.

Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: “Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa".

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo - napisao je Milanović.

Najčitaniji članci