Obavijesti

News

Komentari 17

Okršaj u parku: Bivši policajac uhićen zbog pokušaja ubojstva

Okršaj u parku: Bivši policajac uhićen zbog pokušaja ubojstva
9

Policija je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo privela Milana Vurdelju (58) osumnjičenog za pokušaj ubojstva 60-godišnjeg muškarca u parku u Cambierijevoj ulici

VIDEO

Policija je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo privela Milana Vurdelju (58) osumnjičenog za pokušaj ubojstva 60-godišnjeg muškarca.

Policija Vurdelju sumnjiči da je u subotu oko 20.45 sati u parku Cambierijevoj ulici u Rijeci vatrenim oružjem nanio teške tjelesne ozljede 60-godišnjaku. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.

Šezdesetogodišnjak ranjen u parku u središtu Rijeke, s teškim tjelesnim ozlijedama ramena, vrata i podlaktice hitno je prebačen u KBC Sušak gdje je odmah i operiran i srećom nije u životnoj opasnosti. 

Za njegovo ranjavanje osumnjičen je bivši policajac Milan Vurdelja, nastanjen nedaleko parka gdje se odvila pucnjava. Osumnjičeni, koji je tijekom vikenda smješten u policijski pritvor, u ponedjeljak je priveden na ispitivanje u tužiteljstvo i sucu istrage(koje još uvijek traje).

Neslužbeno doznajemo da je motiv krvavog obračuna nepodmireni dug.
Od mještana u kvartu doznaje se, kako je dvojac neko vrijeme prije pucnjave proveo u lokalnom kafiću, no nije se dalo naslutiti da se svađaju.

Također doznejemo kako je tijekom obračuna ispaljeno nekoliko hitaca, no policija nije htjela iznositi detalje o tome koliko točno niti da li je dvojac bio u alkoholiziranom stanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa