News

Komentari 139

Okrutnost u Sl. Brodu: Objesio psa o ogradu i tako ga ostavio

Okrutnost u Sl. Brodu: Objesio psa o ogradu i tako ga ostavio

Građani Slavonskog Broda zgrozili su se kada su u utorak ujutro vidjeli zastrašujući prizor. Netko je tijekom noći na ogradi Doma za starije objesio psa i tako ga ostavio

Djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe u Slavonskom Brodu u utorak ujutro kada su dolazili na posao ugledali su strašan prizor u neposrednoj blizini ulazne kapije. Netko je tijekom noći na ogradi objesio psa. 

- Došla sam jutros prije šest sati na posao, kada sam to vidjela zgrozila sam se. Utrčala sam u zgradu i pitala sam kolegicu koja je bila u noćnoj smjeni je li slučajno našom pokretnom kapijom prikliještila psa, rekla mi je da to ona nije primijetila. Nisam imala snage otići tamo i ponovo vidjeti tog psa pozvali smo djelatnike Komunalca da dođu i skinu ga - rekla je Ružica Perger, recepcionarka. 

Žena je šokirana, kao i naš čitatelj koji je također oko 6 sati vidio obješenog psa na ogradi. 

- Išao sam na posao i vidio sam jadnog psa kako visi na ogradi. Nisam mogao vjerovati svojim očima, pa zar u našemu gradu žive tako okrutni ljudi. Kakav je to monstrum ili kakvi su monstrumi mogli to učiniti jadnoj nedužnoj životinji. Kako ih Boga nije strah, gdje oni rastu, tko ih odgaja - rekao je čitatelj. 

Ružica Perger je rekla kako ju je u posljednje vrijeme strah ići noću kući i ujutro rano dolaziti na posao. 

- Ne mogu vam opisati koliko me u posljednje vrijeme strah, jer na ulici se nalaze svakakvi ljudi, pijani, pod utjecajem droge, psihički bolesnici, nikada ne znaš što ti mogu učiniti. U što se pretvorio ovaj grad? Još kada vidiš ovakve prizore, danas je pas, a već sutra bi na ogradi moglo biti nečije dijete, ti ljudi nemaju srama niti duše - rekla je Ružica.

Prerezali vrat psu na splitskim Mejašima

Nepoznati počinitelj nožem je prerezao vrat mješancu posavskog goniča i staforda tijekom noći na splitskim Mejašima. Vlasnik je primijetio krv i odmah ga odvezao kod veterinara. Hitna operacija i šivanje spasili su mu život. Vlasnik je prijavio slučaj, a iz policije su sve potvrdili, piše Dalmacija News.

Najčitaniji članci