Obavijesti

Promo sadržaj

Omiljene djevojke u novim pustolovinama: Cure bez love

Omiljene djevojke u novim pustolovinama: Cure bez love
5

"Cure bez love", čiju 2. i 3. sezonu od 12. srpnja, od ponedjeljka do petka u 20 sati, prikazuje Fox Life

Caroline Channing: Normalno je reagirati nekako kada pokraj tebe netko plače!
Max Black: Pa, jesam! Okrenula sam očima!

U tom se stilu odvijaju britki, cinični i često crnohumorni dijalozi u seriji "Cure bez love", čiju 2. i 3. sezonu od 12. srpnja, od ponedjeljka do petka u 20 sati, prikazuje Fox Life. Ovu humorističnu seriju potpisuje dobitnik nagrade Emmy i izvršni producent Michael Patrick King („Seks i grad“), što garantira dobru zabavu.

Cimerice Caroline i Max, zgodne, mlade djevojke koje sreću traže u New Yorku, ne mogu biti različitije. Max, siromašna od rođenja, prepuštena sama sebi od malih nogu, i Caroline, rođena bogata, ali ju je sreća napustila jer joj je otac završio u zatvoru zbog prijevare - zaposle se kao konobarice u živopisnoj zalogajnici u Brooklynu. Tu započinju svoje neobično prijateljstvo i put prema uspješnom poslovnom projektu - pečenju kolača. Sve što trebaju učiniti jest nabaviti 250.000 dolara za troškove pokretanja posla.

Mlade glumice Kat Dennings („Nick i Norah“, „Thor“) i Beth Behrs odlično su odigrale uloge Max i Caroline, a kritičari, bez obzira jesu li bili naklonjeni seriji ili ne, dali su ovim dvjema zvijezdama u usponu najviše moguće ocjene.

U seriji koja se snimala od 2011. do 2016. godine, prepunoj žestokog, ponekad i poprilično sočnog humora, pojavile su se i mnoge poznate osobe. Kraljica kuhinje i doma, Martha Stewart igrala je samu sebe, Lindsay Lohan bila je zahtjevna mladenka, Kim Kardashian West kupovala je kolače od djevojaka za svoju obitelj, a prezgodni Jesse Metcalfe, glumio je Maxinog dečka.

U glavnim ulogama: Kat Dennings kao Max Black, Beth Behrs kao Caroline Channing, Garrett Morris kao Earl, Jonathan Kite kao Oleg, Matthew Moy kao Han Lee I Jennifer Coolidge kao Sophie.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini