Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
326 komentara

Ona bi vodila Vrgorac: Ja i u politici želim zabijati golove...

LOKALNI IZBORI 2017. Valentina Grbavac (19) najmlađa je kandidatkinja za gradonačelnicu. Igra nogomet, vodi mladež HSP-a AS i studira. Grbavac je otkrila kako i u budućnosti želi biti političarka...

Foto: Facebook
326 komentara

Studentica, sportašica, zaljubljenica u modu, ali i najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu u povijesti Republike Hrvatske.

Sve je to mlada Valentina Grbavac (19) iz Vrgorca koja je odlučila pomrsiti račune dosadašnjem najmlađem gradonačelniku Anti Praniću (29) i uključiti se u utrku za gradonačelničku fotelju u svom gradu. Inače rodom iz susjedne BiH pa se već našla i na udaru kritika da je “fiktivna Vrgorčanka”.

- Hercegovka sam i toga se sramit neću, ali sam prije svega ponosna Hrvatica. Deset godina živim u Vrgorcu, a ovdje sam završila i osnovnu i srednju školu. Obrazovanje sam nastavila u Splitu jer je to najbliži grad koji ima sveučilište, a sutra želim svojim stečenim znanjem doprinositi Hrvatskoj i Vrgorcu - poručuje Valentina.

U političku arenu uključila se, kaže, jer je bila razočarana beznađem svojih vršnjaka.

- Vjerujem da mogu pridonijeti svome gradu više nego oni kojima smo 20 godina davali povjerenje da upravljaju Vrgorcem - kaže mlada Vrgorčanka koja je političku karijeru započela nedavno. Postala je predsjednicom mladeži HSP AS Splitsko- dalmatinske županije.

U stranci Valentinu opisuju kao marljivu, upornu i odlučnu mladu djevojku. Iako je do sada na politiku gledala kao na hobi uz studij, očito su lokalni izbori pobudili želju da se u nju aktivnije uključi. Za sebe kaže kako nije tipična djevojka. Studira na smjeru brodske elektrotehnike i informatike, igra i nogomet na poziciji stopera u ŽNK Sloga iz Ljubuškog u susjednoj BiH.     

Tema: Lokalni izbori 2017.

Možda vas zanima i ovo:
Message