Obavijesti

News

Komentari 39

One su prave pomajke iz pakla: Djeci su radile neopisive stvari

One su prave pomajke iz pakla: Djeci su radile neopisive stvari
1

Ove su pomajke djecu zlostavljale, tukle i ubijale. Nekima su pomagali njihovi muževi. Djeca su im išla na živce jer su mokrila u gaće, dobivala više pažnje od njih ili bila bolesna

VIDEO

Ove su pomajke djecu zlostavljale, tukle i ubijale. Nekima su pomagali njihovi muževi. Djeca su im išla na živce jer su mokrila u gaće, dobivala više pažnje od njih ili bila bolesna.

Tjerala dječaka da pije laksative

Danielle Miller (31) zlostavljala je 2016. godine svojeg posinka (4). Kasnije je rekla da joj je dječak išao na živce jer nije čuo. Tjerala ga je da jede laksative i vruće umake. Noge mu je vezala ljepljivim trakama i držala ga zatočenim satima. Ako bi zamazao hlače, morao bi ih takve nositi cijeli dan. Ako je Danielle djecu vodila na izlet u prirodu, dječak je morao sjediti u vozilu i gledati kako se Danielleina biološka djeca igraju. Dječakov otac Nathan Duke znao je za zlostavljanje, ali nije napravio ništa. Danielle očekuje suđenje na kojem će ju optužiti po više točaka uključujući i zlostavljanje djeteta te protupravno oduzimanje slobode.  

Djevojku držali u podrumu i silovali

U veljači 2012. godine djevojka (15) pronađena je kako luta ulicama Madisona u Wisconsinu. Bila je bosa i u pidžami. Prolaznik koji ju je našao je pozvao policiju. Djevojka je rekla vlastima da ju je njezina obitelj zatvorila u podrum gdje su ju psihički i fizički zlostavljali. Policija je uhitila njezinog oca Chada Chrittona (42), njezinu pomajku Melindu Drabek-Chritton (44) i njezinog polubrata Joshuu Drabeka (20). Na suđenju je djevojka rekla kako su ju zatvorili u podrum koji je bio opremljen alarmom i senzorima. Nisu joj davali hranu, tukli su ju i tjerali da jede svoj izmet. Polubrat ju je seksualno zlostavljao. Rekla je i da je njezin otac sudjelovao u zlostavljanju zato što se bojao svoje žene. Chad i Melinda Chritton su dobili pet godina zatvora kao i polubrat djevojke. 

Curica umrla od krvarenja

Celeste Lowe (5) je u siječnju 2011. godine, kako su tvrdili njezin otac i pomajka, oboljela od crijevnog virusa. Njezina pomajka Catherine (34) trebala ju je odvesti u školu, ali ona ju je odvela na posao. Kada su se vratile kući otac djevojčice Wesley (32), primijetio je da mu kći i dalje povraća. Odmah ju je odvezao u bolnicu. Tamo su liječnici konstatirali smrt. Liječnici su utvrdili da je riječ o ubojstvu odnosno da je curica umrla od unutarnjih ozljeda te krvarenja. Catherine i Wesley su ustrajali na priči da se njihova curica razboljela i da nisu mogli ništa učiniti. No kolege njezine pomajke rekli su da je curica jedva stajala i da je trebala hitno pomoć liječnika. Catherine je rekla da je nazvala Wesleyja. Tvrdila je da joj je rekao da curicu ne vodi u bolnicu jer će se u cijeli slučaj uključiti socijalna služba. Catherine je osuđena za ubojstvo i dobila je 25 godina zatvora. Wesley je optužen za ubojstvo iz nemara, ali je su te optužbe kasnije odbačene. 

Naručila ubojstvo posinka da mu ne mora kupovati darove

Chris Hobson (13) iz Kansasa je nestao u travnju 1980. Nestanak je prijavio njegov otac. Nakon manje od mjesec dana našli su njegovo tijelo u plitkom grobu. Netko mu je pucao u glavu i prsa. James “Jimmy” Crumm, dječakov polubrat je uhićen. James je priznao ubojstvo i optužio je i svoju majku Sueanne (39) i  svojeg prijatelja Paul Sorrentinoa (16). James je rekao policiji rekao da je njegova majka pokušala ranije ubiti dječaka tako što mu je otrovala sladoled. Kada je to propalo, potražila je pomoć dvojice 16-godišnjaka. Rekla im je da se želi riješiti svojeg posinka prije Božića kako mu ne bi morala kupiti darove. U noći ubojstva Jimmy i Paul su otišli po Chrisa. Chrisa su nagovorili da iskopa plitki grob i da ga "isproba". Tada su ga upucali.  Paul, Jimmy i Sueanne su dobili doživotne kazne zatvora. Sueanne je puštena na slobodu 2011. godine i sada živi sa suprugom Edwardom. 

Tijelo dječaka bacila svinjama

Policija je 25. studenog 2015. godine dobila poziv da provjere što se događa u kući Michaela i Heather Jones. Netko je dojavio obiteljsko nasilje. Kada su stigli, policija je saznala da sin para Adrian (7) nije viđen mjesecima. Policija je nekoliko dan kasnije dobila nalog i pretražila kuću i imanje.  U štali su našli ljudske ostatke. Testirali su DNK i zaključili da je riječ o malenom Adrianu. Policija je sumnjala da ga je par zlostavljao, zanemarivao, ubio i njegovo tijelo bacio svinjama. Policija je kasnije rekla da je riječ o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja koje su vidjeli. Heather Jones (30) je priznala ubojstvo posinka i dobila je doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja 25 godina. Michael (45) je optužena za ubojstvo prvog stupnja i čeka suđenje. 

Tukla curicu do smrti

Renee King (29) iz Michigana je u studenom 2010. godine nazvala 911 i rekla kako je njezina pokćerka Lily Furneaux (2) u nesvijesti. Kada su došli spasioci Renee je rekla kako je kupala curicu, ali su ju ukočila leđa i zato je ispustila Lily. No utvrđeno je da je Lily umrla barem dva sata prije nego je Renee zvala 911. Utvrđeno je da je curica dobila najmanje 20 udaraca u glavu i našli su ozljede na njezinoj vagini.  Renee je optužena za ubojstvo, zlostavljanje djeteta i seksualno zlostavljanje. Na suđenju je tvrdila kako joj je Lily išla na živce jer je često mokrila u gaće i imala je ispade bijesa. Osuđena je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Zbog iznimno brutalnog zločina sudac joj je još "dodao" 30 do 50 godina zbog seksualnog zločina i pet do sedam godina zbog zlostavljanja djeteta. 

Razrezala djevojčicu na komade

Zahra Baker je rođena u Australiji u studenom 1999. godine. Njezina je majka imala postporođajnu depresiju i nije se mogla za nju brinuti. Skrbništvo je dobio otac Adam. Kada je imala pet godina, curici su dijagnosticirali rak kostiju. Izgubila je dio lijeve noge i ostala je bez sluha. Godine 2008. rak je bio u remisiji. Adam i Zahra su se preselili u SAD. S njima je otišla i Elisa, Adamova nova žena. Dvije godine kasnije Adam je nazvao 911 i prijavio da je njegova curica nestala. Rekao je i da je dan ranije netko podmetnu požar na njegovom imanju i da je ostavio zahtjev za otkupninom za dijete njegovog šefa. Adam je mislio da je njegovu kćer Zahru netko oteo greškom. istraga je otkrila da nitko nije vidio curicu dva tjedna. Elisu je ispitala policija. Slomila se i priznala da je ubila Zahru. Rekla je da je curicu razrezala na komade koje je bacila na različita mjesta. Htjela je uplesti Adama kao krivca, ali ga je policija oslobodila sumnje. Elisa je dobila najmanje 25 godina zatvora. Godine 2013. je dala intervju u kojem je rekla da je Adam ubio Zahru.  

Zakazao sustav

Lauren Wright iz Velike Britanije je imala šest godina kada je ubijena u svibnju 2000. godine. Majka ju je ostavila 1997. godine dok su bile na odmoru u Turskoj. Skrbništvo je dobio njezin otac  Craig.  Craig je 1999. oženio Tracey Scarff koja je radila u školi. Craig i Lauren su se preselili kod  Tracey i njezino dvoje djece.  Tracey je od početka mrzila Lauren. Zlostavljala ju je i tukla.Curica je imala često modrice no  Tracey je za to uvijek pronašla objašnjenje. Učitelji su se zabrinuli za djevojčicu 2000. godine i pozvali su Tracey na razgovor. Rekla im je da curicu zlostavljaju u školi. I susjedi su te godine zvali socijalnu službu. Rekli su da je curica mršava, pokrivena masnicama i da joj ispada kosa. Liječnici su ju pregledali i ustanovili da su ozljede u skladu s onim što je pomajka ponudila kao objašnjenje. Socijalna služba vratila je curicu obitelji. Socijalna služba dobila je još nekoliko poziva no nisu ih istražili. Curica više nije mogla jesti ni piti i umrla je. Craig (38) je osuđen na šest godina zatvora, a Tracey (31) na 15 godina. U zatvoru su ju napadale njezine suzatvorenice. Nakon što se saznao da je sustav zakazao, pokrenuta je istraga.

Bila ljubomorna na pokćerku jer je dobivala više pažnje

Heather Leavell Keaton (26) je bila ljubomorna na pažnju koju je dobivala njezina pokćerka Nathalie DeBlase (5). Počela je zlostavljati curicu i davati joj da pije antifriz. U ožujku 2010. dala joj je previše antifriza i curici je pozlilo. Kada je počela vrištati od boli, Heather i njezin muž John DeBlase (30) zavezali su curici ruke i noge i stavili ju u kovčeg. John je svoju kćer zadavio. Tijelo su bacili u šumu. Johnov sin Chase (3) počeo je pitati gdje mu je sestra. Par se bojao da bi dječak mogao spomenuti sestru pred rodbinom. Heather je tri mjeseca nakon smrti curice i Chasea napila antifrizom i ostavila ga preko noći u kadi. Otac ga je sljedeće jutro zadavio i bacio tijelo u šumu. Heather i John su dobili smrtne kazne, a  Heather je postala prva žena u Mobile Countyju, Alabama, kojoj je osuđena na smrt, piše ListVerse.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca