Obavijesti

News

Komentari 153

"Neka se prestanu radovati oni koji su sretni zbog ostavke"

"Neka se prestanu radovati oni koji su sretni zbog ostavke"
8

Ministrica Holy dobro je radila posao. Ona je provodila Vladinu politiku, i vjerovala je u to što radi. Onaj ili ona koji dođe na njeno mjesto provodit će istu politiku

VIDEO

Premijer Milanović je rekao kako mu je žao što je ovo već druga ostavka u Vladi i rekao je kako mu je žao zbog ostavke ministrice Holy, ali i da su postavili određene standarde kojih se moraju pridržavati. 

- To što se dogodio je loše i naprosto se ne smije događati. Ljestvica koju smo postavili bit će jednako visoka prema svima u ovoj Vladi - rekao je Milanović.

Milanović je rekao i kako zna sve o profilu ministrice Holy i o njezinom poštenju, ali ono što zna javnost je da je ona intervenirala za osobu iz stranke.

- Zato je dala ostavku, a ja sam je morao prihvatiti - rekao je Milanović. 

Na pitanje novinara da li je Holy otišla zbog maila ili zato što je sporni mail objavljen u javnosti, Milanović je rekao kako to ne može komentirati.

- Mail je poslan i to je činjenica, a to se tako ne radi. Manje je bitno kako je mail izašao u javnosti, no mislim da bi i to trebalo istražiti - rekao je premijer. Na pitanje da li je veća šteta slučaj Holy ili činjenica da je on bio u vili Emila Tedeschija, Milanović je rekao: 

- To je subjektivno pitanje. 

Na pitanje da li se prvo čuo s Holy u 10 sati i dao joj podršku, a onda u 15 sati i prihvatio njezinu ostavku, Milanović kaže kako je to što se on s ministrima čuje njegova stvar. 

Rekao je i kako će se uskoro znati tko će biti novi ministar zaštite okoliša te kako o tome intenzivno razmišlja. 

-  Ministrica Holy dobro je radila posao. Ona je provodila Vladinu politiku, ona je i aktivist i vjerovala je u to što radi. Zaslužila je da ovo kažem. Međutim, dogodilo se što se dogodilo, a onaj koji dođe na njenu mjesto provodit će istu politiku. Onaj koji je sretan zbog ove ostavke, neka se prestane radovati - rekao je Milanović. 

O Gay Prideu: Molim sve da se suzdrže od nasilja

Premijer se dotakao i Gay pridea koji se održava u subotu u Splitu. 

- Neka oni kojima ta povorka smeta okrenu glavu, neka se suzdrže od nasilja jer mi smo kulturan narod - rekao je premijer. 

'Tedeschi nije donator SDP-a'

Što se tiče boravka u vili Emila Tedeschija, Milanović je rekao kako javnost ima pravo znati s kim se druži, no isto tako trebalo bi onda i ispitati jesu li ti ljudi u poslovnim odnosima s SDP-om, financirali stranku ili nisu. Milanović je rekao kako ta osoba kod koje je bio nije nikada financirala SDP te kako je on prijatelj s tom osobom već 30 godina. 

- Nije riječ o monopolistu nego o uspješnoj firmi kakvih je kod nas malo. A s kim se ja privatno družim, to mislim da ne bi trebalo ispitivati jer je to minimum privatnosti - rekao je Milanović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk