Obavijesti

News

Komentari 75

Opara zapjevao: 'Ma bit će sve to dobro, nećete me se riješiti'

Opara zapjevao: 'Ma bit će sve to dobro, nećete me se riješiti'

Gradonačelnik Splita, nakon objave liječnika da mu je dijagnosticiran zloćudni tumor, pratitelje na Facebooku utješio je stihovima iz 'Našeg malog mista' i poručio: Vidimo se brzo!

VIDEO

Nakon objave da je splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari dijagnosticiran zloćudni tumor kože i sluznice koji se proširio i na mozak, oglasio se i sam Opara optimističnom objavom na Facebooku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01
Opari dijagnosticirali zloćudni tumor: 'Počeli smo s terapijom'
Opari dijagnosticirali zloćudni tumor: 'Počeli smo s terapijom'

U bolničkom apartmanu u kameru je otpjevao poznate stihove iz serije 'Naše malo misto' pa zaključio: 

''Bit će to sve dobro, nećete me se tako riješiti. Vidimo se brzo! Bok''

Hrgović: Nastavljamo naprijed kako smo i započeli

Zamjenici splitskog gradonačelnika Jelena Hrgović i Nino Vela održali su danas u velikoj sali zgrade Gradske uprave konferenciju za medije nakon objave zdravstvenog stanja splitskog gradonačelnika, Andre Krstulovića Opare.

- Kratko će vrijeme gradonačelnik biti odsutan i mi kao njegovi zamjenici preuzet ćemo sve dužnosti na sebe, koje je on obavljao, a resori su i ranije bili raspodijeljeni. To radimo protekla dva dana, imamo redovne kolegije sa savjetnicima, jedan dio posla je bio vrlo uplaniran i nastavljamo naprijed kako smo i započeli. Imamo dobru volju i dobru vjeru u ovoj stvari i vjerujemo da će sve izići naprijed. Opara je ozbiljan čovjek, gradonačelnik i borac i zajedno smo uz njega i učinit ćemo sve da damo ljudsku potporu, ali i na terenu, da grad besprijekorno funkcionira. Prihvatili smo ozbiljno svoje dužnosti i u tom smislu nastavljamo tako i dalje - rekla je Jelena Hrgović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nino Vela rekao je da sve dogovaraju s Oparom kao vodećim čovjekom u timu. Istaknuo je da će nastaviti davati sve od sebe, najbolje što znaju i umiju, te se nadaju da će im se uskoro priključiti i Opara.

- Mi smo ovdje došli kao jedan tim, kao dobar tim. I kao tim smo prihvaćali sve probleme i sve poslove, između sebe smo se koordinirali i dogovarali. Nešto ovakvo nitko ne može predvidjeti i to je jedan veliki izazov. Andro kao vodeći čovjek našeg tima, naš je gradonačelnik i s njim dogovaramo sve. Odmah smo dogovorili kako dalje i ovo smo prihvatili kao novo stanje, izazov, odgovornost. Jelena i ja smo imali usklađene aktivnosti i nastavljamo i dalje. Malo nam se raspored promijenio, jer veliki posao koji je Andro vukao moramo nas dvoje rasporediti, ali kako smo i dosad naišli na puno posla i cijeli dan dajemo cijele sebe u to, volimo ovaj posao, ovaj grad i domovinu i nastavit ćemo tako i dalje raditi i molimo vas da nam pomognete u tome, uvažavamo vaše primjedbe, a mi ćemo nastaviti davati sve od sebe, davati ovome gradu ono što mu treba i ono što najbolje znamo i umijemo. Nadamo se da će nam se naš Andro vrlo brzo priključiti - rekao je Nino Vela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.