Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet niste smršavili do ljeta, pronašli smo spas za vas

Cijelu godinu maštali ste kako ćete do ljeta biti spremni za samouvjereno hodanje plažom. Pisali planove za zdravu prehranu, redovito vježbanje, uredno spavanje...

Foto: Matea Smolčić Senčar

Cijelu godinu kreirali ste rokove i evo vas, u lipnju, a postotak masnog tkiva i mišića isti je kao i oko Božića. Što sad? Jo-jo dijete ne dolaze u obzir, ono što vama treba program je koji će vas vratiti na staze zdravog života, a pritom vas isklesati i potpuno promijeniti. Pronašli smo tri solucije koje odgovaraju tom opisu.
 
Morate smršaviti u mjesec dana - za vas je “5 do 12”

Program koji nazivom simbolično podsjeća na ono malo vremena što vam je preostalo do ljeta, bazira se na proteinskoj prehrani i redovitim treninzima. Iako to zvuči kao nedostižno, na ovome programu u malo vremena možete izgubiti i do 10 kilograma koji vam se nikada neće vratiti.

Kako je to moguće? Zahvaljujući “kriminalno zahtjevnoj”  ali još uvijek zdravoj prehrani kojeg vam prema vašoj konstituciji osmisli trener; svakodnevnim jednosatnim treninzima visokog intenziteta koji su, opet, prilagođeni mogućnostima svake osobe (kombinacija su Hiit i metaboličkih treninga te vježbi s utezima).

Ovaj trening najsličniji je radu 1 na 1 s osobnim trenerom jer vas tijekom mjesec dana treneri prate u stopu.

Osim dobre volje vi njima morate svakoga tjedna pokazivati i dnevnik prehrane u koji upisujete sve što ste toga dana pojeli i popili. Svaki vaš trening bit će posve različit kako bi se što bolje aktivirale sve grupe mišića, a tijelo prodrmalo i “stesalo” za bikini. 

Kome je program namijenjen?

Zdravim osobama muškog i ženskog spola koje u kraćem periodu, predanim radom žele izgubiti nakupljenu masu. Osobama koje su spremne na treninge 4 – 6 puta tjedno i koje imaju određeno predznanje o tjelovježbi. Te naravno, onima koji već sad mogu vizualizirati svoje isklesano, preplanulo tijelo. Ako ste se prepoznali u opisu jedan od takvih programa možete pronaći u Zagrebu - zove se “5 do 12”, a više informacija skriva se na ovome linku. 

Foto: Matea Smolčić Senčar

Morate smršaviti u 6 tjedana – za vas je “Fat Killer”

Želite u kratke rukave, a niste od prevelike žrtve. Volite više jesti i voljni ste intenzivno vježbati. Zdrav život za vas mora biti užitak, a ne muka? Onda se odlučite program u trajanju od mjesec i pol dana (ili 6 tjedana).

Kako program funkcionira? Nakon prvotnog mjerenja započinjete ciklus koje prate kontrolirana prehrana i treninzi skrojeni od najfunkcionalnijih težinskih vježbi i intervalnih treninga koji se izvode u teretani.

Prehrana se sastoji od proteina, vlakana, masti te ugljikohidrata, a navike koje steknete tijekom trajanja ovoga programa ostaju vam za cijeli život. Da, ideja je da smršavite, ali da se pritom poslije ljeta ne vratite starim navikama. Tko to ne bi poželio?!

Kome je program namijenjen?

Fat Killer idealan je program za one koji planiraju promijeniti životne navike i smršavjeti bez imalo stresa. Program provode certificirani stručnjaci koji će svakoga tjedna paziti na vaše dnevnike prehrane te ih, po vašim indikacijama, prilagođavati organizmu. Kroz tretmane prolazite u društvu drugih polaznika i trenera koji paze da se tijekom napora ne ozlijedite. Ili da, slučajno, ne posrnete i ne odustanete. Fat Killer programe možete pronaći ovdje.

Želim smršaviti ali ne mogu u teretanu. Za vas su online programi 

Ako ste jako zaposleni i ne možete se obvezati vježbati na određenoj lokaciji u određeno vrijeme, tada su za vas programi koji se odvijaju online. I ova vrsta programa uključuje nadzor i upute trenera, no ovdje trenera vidite samo u videu kojeg “zaplejate” onda kad se osjećate spremni za njega te na živim  online konzultacijama. Zove se Fat Killer online i s njim dobijete plan prehrane, treninge u video formatu u trajanju 20tak minuta za svih 9 tjedana. 

Slike rezultata ovih programa možete pronaći na @fit.anansi.

Tema: Promo sadržaj

Message