Obavijesti

News

Komentari 5

Oprah ipak nije zainteresirana za Predsjedničke izbore 2020.

Oprah ipak nije zainteresirana za Predsjedničke izbore 2020.
1

Upitan svojedobno što misli o njezinoj mogućoj kandidaturi, aktualni predsjednik Donald Trump rekao je da bi to bilo "zabavno". "I da, pobijedio bih je", dodao je

VIDEO

Slavna američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey izjavila je u četvrtak za američki časopis InStyle da "nema DNK" za američkog predsjednika, prenosi BBC.

Nakon upečatljivog govora na dodjeli Zlatnih globusa početkom siječnja, slavnu televizijsku voditeljicu i glumicu smatralo se mogućom kandidatkinjom Demokratske stranke za predsjedničke izbore 2020

"Oduvijek sam jako dobro znala što mogu a što ne mogu učiniti. Prema tome, to je nešto što me ne zanima", rekla je Oprah.

Upitan svojedobno što misli o njezinoj mogućoj kandidaturi, aktualni predsjednik Donald Trump rekao je da bi to bilo "zabavno". "I da, pobijedio bih je", dodao je. 

Oprah Winfrey je vrlo dobro poznato ime u SAD-u, stekavši brojne sljedbenike tijekom vođenja svog dugogodišnjeg televizijskog šoua u kojem je obrađivala teme iz svakodnevnog života.

Producirala je i glumila u nekoliko filmova, izdavala vlastiti časopis i osnovala svoju kabelsku mrežu. Zahvaljujući svemu tome postala je jedna od najbogatijih osoba na svijetu.

Početkom siječnja dobila je prestižnu nagradu Cecil B deMille za izvanredan doprinos industriji zabave na dodjeli Zlatnih Globusa kada je je izgovorila slavni govor u kojem je snažno progovorila o pitanjima rase, spola, moći i o kampanji 'Me Too' protiv seksualnog zlostavljanja.

Nakon toga su se na društvenim mrežama pojavili hashtagovi #Oprah2020# i "OprahForPresident#, a potporu su joj dale brojne slavne osobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk