Obavijesti

Promo sadržaj

Opremiti kupaonicu i kuhinju na jednom mjestu?

Opremiti kupaonicu i kuhinju na jednom mjestu?
7

Iz Nordove proizvodnje svakodnevno izlazi moderan kupaonski namještaj, kade osnažene novom generacijom ekološki prihvatljivog poliuretana, te kuhinje visoke kvalitete i suvremenog dizajna

Sve za kupaonice i kuhinje pronađite u Nordu

Nord na svojim policama nudi i slavine brendova Nord, Schmidler te od nedavno i Armal te sve ostalo potrebno za potpuno opremanje kupaonica i kuhinja. Uz široku ponudu proizvoda Nord u svojim maloprodajama nudi i usluge dostave i montaže što će vašu odluku o kupovini učiniti vrlo jednostavnom i bezbrižnom.

Nord je više od 25 godina sinonim za povjerenje i kvalitetu proizvodnje, što je prepoznalo 250  partnerskih trgovina na području cijele Hrvatske. Što sve možete pronaći u Nordovim maloprodajama i kod partnera? 

Slavine za kupaonice koje štede vodu – NORD, Schmidler i ARMAL

Kolekcija slavina NORD spoj je premium kvalitete i prihvatljive cijene, a brend Schmidler poznat je po suvremenom dizajnu i istančanoj estetici. Novost u Nordovim maloprodajama i kod partnera su poznate ARMAL slavine, u koje je utkana dugogodišnja tradicija Mariborske livarne. 

Glavna funkcionalna značajka Nordovih slavina su inovativni regulatori mlaza vode iz Neoperla koji smanjuju potrošnju vode i do 11 tisuća litara godišnje. Nordove slavine možete kupiti u maloprodajama i kod partnera, a za područje grada Zagreba i Zagrebačke županije i na Nordovom webshopu slavine.hr, gdje je u cijenu uključena besplatna dostava i montaža.

Kuhinje Viggo, Lotte i Beata

Kuhinja je srce svakog doma, a kuhinje Beata, Lotte i Viggo osmislili su Nordovi dizajneri tako da pametno koriste prostor kako biste kuhali s užitkom. Nordove kuhinje predstavljaju i odličan omjer cijene i kvalitete. 

Kuhinje Viggo imaju suvremene drvne dekore koji stvaraju ugodnu atmosferu u svakom domu. Kolekciju Lotte karakteriziraju sjajne i mat akrilne fronte, te kvalitetni materijali i oprema. Glavna obilježja kuhinje Beata su viseći elementi bez ručkica i dobro iskorišten prostor.

Nord nudi i slavine za kuhinje spomenutih brendova NORD, Schmidler i ARMAL, a novost u Nordovim trgovinama je serija dinamičnih izljeva u boji VIVA, koju je brend NORD stavio na police ovoga proljeća.   

Nordova flagship trgovina i dizajnerski izložbeni salon, koji se nalazi u Samoboru, nudi uslugu virtualne stvarnosti prilikom projektiranja kupaonica i kuhinja te montažu i dostavu kupljenih proizvoda, a uskoro će istu uslugu proširiti i na sve Nordove maloprodajne salone.

Kade i tuš kabine

Nord svakodnevno unaprjeđuje materijale koje koristi u proizvodnji akrilnih kada i tuš kabina te su oni primjeri najnovijih tehnoloških dostignuća. Visokokvalitetni materijali njihovim kadama osiguravaju kvalitetu i izdržljivost, a iz proizvodnje napominju kako su Nordove kade osnažene novom generacijom razgradivog poliuretana. 

Keramičke pločice

Kao dopunu proizvodnom asortimanu Nord na policama nudi i široku paletu keramičkih pločica iz kolekcija s potpisom Gorenje, Piemme i NovaBell. Gorenje keramičke pločice uz poznatu kvalitetu brenda odlikuje i suvremeni dizajn te raznolikost uzoraka. Talijanska keramika Piemme na talijanskoj sceni poznata je još od 1962. godine, Piemme pločice na njihovom putu od sirovine do finalnog proizvoda prati visoka kvaliteta i savršenstvo dizajna. U NovaBell keramičke pločice utkano je bogato iskustvo i dugogodišnja keramičarska tradicija talijanske obitelji Bellei, a NovaBell pločice su sinonim za talijansku strast i dinamiku. 

Proizvode iz članka potražite na stranicama www.nord.hr, na webshopu slavine.hr, gdje je u cijenu uključena besplatna dostava i montaža, te u u Nordovim maloprodajama i kod partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.