News

Komentari 8

Optužili ga za dilanje 'speeda' od kojeg se pada u nesvijest

Optužili ga za dilanje 'speeda' od kojeg se pada u nesvijest

U šumi Musapstan u Zadru u svom automobilu dao je drogu amfetamin dvjema oštećenicama, svjestan posljedica i znajući da su one već ranije te večeri konzumirale drogu

Nakon provedene istrage, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv muškarca (50) zbog dva kaznena djela protiv zdravlja ljudi odnosno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.  

- Stavlja mu se na teret da je u noći na 29. studenog 2020. godine između 22  i 1,30 sati u predjelu park šume Musapstan u Zadru, bio u svom osobnom automobilu zajedno s dvije oštećenice i, svjestan posljedica koje izaziva droga te znajući da su one već ranije te večeri konzumirale drogu, oštećenicama dao drogu amfetamin koju su one konzumirale u automobilu i uslijed toga zapale u stanje bez svijesti, zbog čega je pozvana hitna medicinska pomoć i policija - priopćili su iz DORH-a.

Okrivljenika terete  da je u svom vozilu, radi stjecanja protupravne imovinske koristi prodajom droge, držao 3,77 grama droge amfetamin te u jednom objektu koji koristi držao još 14,05 grama droge amfetamina upakirane u četiri PVC vrećice.

Speed od kojeg se pada u nesvijest konzumirali su u autu 50-godišnjaka u šumi. Svima je pozlilo od loše droge i završili su u bolnici. A policija je otkrila da im to nije bilo prvi put jer su konzumenti i dan ranije napravili  istu stvar, popadali u nesvijest i završili u bolnici. Taj put među njima nije bilo 50-godišnjaka.

Najčitaniji članci