Obavijesti

Promo sadržaj

Opuštanje uz toplu šalicu čaja

Opuštanje uz toplu šalicu čaja
1

Onaj opuštajući trenutak kada si napravite šalicu čaja i aromom ispunite prostoriju uistinu je jedan od najboljih osjećaja. Vaše opuštanje kreće, i vašem tijelu donosi blagotvorno djelovanje

Moguće je, jer upravo bilje preliveno vrelom vodom u vašoj najdražoj šalici zaslužno je za sve ostale pogodnosti. Već je poznato da čaj djeluje umirujuće, čak sama priprema može vas dovesti do meditativnog stanja. Slušanje kipuće vode, gledanje pare i sama aroma čaja dovodi do osjećaja sreće i smirenosti. Čaj se često povezuje sa zdravljem i emocijama. Ovo toplo i aromatizirano piće dovodi vas u stanje mira, a koristi se čak i za snižavanje krvnog tlaka ili visokog kolesterola. 

Zeleni, crni, čaj od kamilice, mente pa čak i đumbira i limuna te brojne druge možete pronaći u Naturavita  asortimanu. Poznata po kvaliteti i odličnim aromama te velikom broju čajeva, Naturavita se polako, ali sigurno penje prema prijestolju. Njezini obožavatelji šire se i izvan Lijepe Naše što se može vidjeti po dvojezičnoj deklaraciji kako bi razumjeli sastojke koji se nalaze u njezinim čajevima. Ono što Naturavitu izdvaja su njezine filter vrećice s aroma omotačem. Pomoću njih aroma Naturavita čajeva ostaje postojana i širi se cijelom prostorijom, a vas ostavlja u stanju potpunog mira i opuštanja. 

Naturavita asortiman čajeva dijeli se na funkcionalne i konzumne. Funkcionalni čajevi sadrže bilje koje ima blagotvorna svojstva na organizam ovisno o njegovoj funkciji, a na vama je da izaberete čaj koji je potreban upravo za vaše tijelo. Zdravlje u vašoj šalici može biti uz Naturavita čajeve i blagotvorna svojstva biljaka koje se u njima nalaze. Uvin h čaj, kamilica, sljez, sljezov korijen i kadulja su čajevi koje možete pronaći u Naturavita funkcionalnom asortimanu, a zeleni čaj, šumsko voće, mentu, crni čaj, brusnicu i brojne druge u konzumnom. 

Skuhajte si čaj, udobno se smjestite i dozvolite tijelu da se opusti i u sebe unese topao napitak spravljen od kvalitetno uzgojenog bilja kao što je Naturavitino. Pijte ih svakodnevno i u njoj uživajte jer možete biti sigurni da vam donosi samo dobro. Svoju šalicu nemojte čuvati samo za sebe već podijelite s ostatkom obitelji i prijatelja te se  zajedno opuštajte uz brojne čajeve iz Naturavita asortimana gdje ćete pronaći za svakoga po nešto. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve