Obavijesti

Promo sadržaj

Opustite se u vašoj kući na otvorenom

Opustite se u vašoj kući na otvorenom
5

Više od 50 godina GARDENA radi na pojednostavljenju života strastvenih vrtlara. Širok raspon proizvoda nudi inovativna rješenja i sustave za zalijevanje, vrtlarstvo, drveće, grmlje i sve za obradu tla.

Uživajte u slobodnom vremenu

Dvorišta i vrtovi sve se više pretvaraju u otvorene prostore za život. Vrt postaje privatna oaza s namještajem, vrtnim saunama i zelenim uglovima. Terasa je poput staklenika s posađenim biljem ili pergolama koji pružaju privatnost i kriju vas od znatiželjnih pogleda. Prisutnost vode s suptilnim šumom umiruje i okrepljuje. Diskretno stavljene svjetiljke i indirektna rasvjeta stvaraju ugodnu atmosferu.

Oporavak i opuštanje

Izraz "pametni vrt" često se čuje u kombinaciji s opuštanjem u vrtu. Automatizacija obično znači strojeve i buku, ali robotske kosilice i sustavi za navodnjavanje GARDENA rade tiho i potpuno sami u vašem vrtu. Ispunjavaju našu želju za boljom kvalitetom života i blagostanja. Pomoću daljinskog upravljača ili pametne aplikacije možete jednostavno kontrolirati suvremene proizvode i sustave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rade, dok se vi odmarate

Pomoću pametne GARDENA aplikacije možete kontrolirati rad robotske kosilice, kontrolu vode, senzore vlažnosti tla ili vrtnu rasvjetu od bilo gdje. Pametni sustav GARDENA možete povezati i s nekim pametnim kućnim uređajima. Korisnici mogu povezati aplikacije i uređaje IFTTT vezom. Pametni sustav GARDENA nudi gotovo beskonačan niz individualnih značajki.

Nakon napornog dana, opuštanje u vrtu pružiti će vam potrebnu regeneraciju. Pametni sustav GARDENA pobrinuti će se za vaš vrt.

Travanj je vrijeme zbrke

U proljeće, a posebno u travnju dolaze nam „ćudljivi“ dani, koji vrtlarima otežavaju posao. Može nas iznenaditi promjenjivo vrijeme, sve od mraza pa do ljetnih temperatura. GARDENA nudi pametna rješenja za kontrolu vrta kako bi olakšala rad vrtlarima čak i u slučaju naglih vremenskih promjena. Ako se proljetni dan naglo pretvori u zimski, pametni će senzor otkriti temperaturne promjene i obavijestiti vas putem aplikacije. Omogućuje vam odgovarajuće reagiranje i čuvanje biljaka ili vrtne opreme.

U svibnju se sunce konačno budi

Kad sunce postane konstanta na nebu, vrtlari dobivaju nove ideje za dizajn vrta. Kontrola navodnjavanja osigurava fleksibilno i individualizirano planiranje navodnjavanja tla. Omogućuje zaštitu svježe položene trave ili tek zasađenih biljaka od isušivanja.

Pametni senzor je instaliran u zemlju pored biljaka, gdje mjeri vanjsku temperaturu i intenzitet svjetla.

U lipnju sve raste mnogo brže

Proljetni mjeseci najvažniji su za rast travnjaka. Kontinuirano navodnjavanje je neophodno, kao i košnja. Robotske kosilice GARDENA SILENO osiguravaju zdrav, dvostruko brži rast travnjaka. Redovita košnja iz različitih smjerova doprinosi boljem rastu, a mulčiranje vraća potrebne hranjive tvari na travnjak. Za vruću ljetnu sezonu spreman je samo ispravno uređeni travnjak.

Promocijska ponuda robotskih kosilica »Vrijeme je za nešto novo!«

Promocija traje od 15. 04. 2020 do 15. 07. 2020 u svim bolje opremljenim trgovinama širom zemlje. Vrati stari stroj za košnju i kupi novi model robotske kosilice GARDENA jeftinije! Odaberi robotsku kosilicu SILENO city za male, SILENO life za srednje ili velike vrtove te pametan smart Početni set za košnju trave i automatiziran vrt. Više informacija možete pronaći na prodajnim mjestima i na http://www.gardena.com/hr/vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj