Obavijesti

Promo sadržaj

Orginalni Božićni poklon koji neće razočarati nikoga

Orginalni Božićni poklon koji neće razočarati nikoga
3

Izmamite osmijeh darivane osobe sa ovim posebnim poklonom, darujte pod Bor prigodni paket Zeodenta®! Hoćete li i ovog Božića darovati svojoj polovici pod bor, pidžamu, papuče ili komplet za brijanje?

U posebnoj Božićnoj ponudi u ekluzivnoj kutiji pogodnoj za darivanje a koja nije zalijepljena, (možete je otvoriti) naći ćete čak 4 Zeodenta®-zeolitna praha za zube i desni te izvrsnu zeolitnu masku za pomlađivanje. Zeolitna maska za lice koju ćete naravno pokloniti sebi, podariti će Vašoj koži sjaj i zategnutost jer djeluje principom elektroforeze i dubinski obnavlja kožu licabez abrazije. Njezin učinak je kao kod dijamantne mikrodermoabrazije, samo bez oticanja lica, to se zove Rejuvenacija i zato se maska zove Rejuvenal.

Danas,  za vjerne čitatelje portala 24 sata,   donosimo specijalnu akciju Zeodenta®-alkalnog sredstva za svakodnevnu higijenu cijele usne šupljine, pa tako i desni te jezika,  koje odstranjuje i zubni kamenac, u prigodnoj kutiju pogodnoj za darivanje, u kojoj uz 2 Zeodenta dobivate još 2 GRAtiS. Dva Zeodenta mogu poslužiti za Vašu osobnu upotrebu i ostatak možete pokloniti, upravo Vašoj polovici i/ili roditeljima.  Svaka osoba bi trebala imati svoju kutijicu iz higijenskih razloga, jer se koristi uranjanjem vlažne četkice u zubni prašak.

Radi se o sofisticiranom proizvodu 21-og stoljeća koje je 100% prirodno i provjereno od strane 25 tisuća zadovoljnih korisnika ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.  Zeodent® ima certifikat zdravstvene ispravnosti.

Svakoga će razveseliti da postoji rješenje koje će mu osigurati da se jednom zauvijek uopće ne stvara zubni kamenac u kojemu bi se bakterije nastanjivale i tako djelovale na dah. Odstranit će također stare naslage. Zeodent® je u potpunosti prirodan i ne sadrži Fluor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj poklon će jamčiti zadovoljstvo i uz njega ostvarujete i Jamstvo zadovoljstva 90 dana upotrebe ili povrat novaca. Darujte sve blagodati vulkanskog minerala pod Bor, ukućanima ili svojoj drugoj polovici!

ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE

ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE

Kako naručiti Zeodent®?

Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528 (svaki dan od 09h do 20 h). Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Možete naručiti također putem narudžbenice koje se nalazi na dnu web stranice: www.PotpunoNovOsjecaj.Com ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr

U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna, plaćanje kod primitka i ne morate nikuda odlaziti.

U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 01/36 44 884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.

Detalji vezani za isporuku:

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije te izvan njega također. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate naredni dan ili možda čak i isti dan, ovisno o gužvi.  Dostavljač će Vas nazvati prije svog dolaska i dogovoriti s Vama vrijeme dostave. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom.

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking - No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.

CIJENA

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži četiri  kutije Zeodenta® (2 platite, a još još dvije kutije dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON, zeolitnu masku Rejuvenal. Na ovaj način se možete i na vrijeme pobrinuti za Božićni poklon pa usput obradovati i sebe.

I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis).

Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju s besplatnom dostavom, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostala dva pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima.

„ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE“  

 

Kontakt podaci:

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska (osnovana 1992-e g.)

Telefon: 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528  (od 09h svaki dan do 20 h)

Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Službene stranice tvrtke: www.valueadded-bestresults.com

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

www.PotpunoNovOsjecaj.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj