Obavijesti

News

Komentari 1

Orkanska bura i led otežavaju promet, zatvorena magistrala

Orkanska bura i led otežavaju promet, zatvorena magistrala
3

Promet: Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru i u Lici

VIDEO

Zbog, na mahove jakih udara vjetra, za sav je promet zatvorena Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, a državne ceste Gospić-Karlobag i Gračac-Obrovac otvorene su samo za osobna vozila, izvijestio je HAK u 5,30 sati.

Dionica autoceste A 1 od Svetog Roka do Maslenice, autocesta A 6 Rijeka-Zagreb i D 54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorene su za sva vozila.

Za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama zabrana je na Krčkom i Paškom mostu te na dionici jadranske magistrale od Senja do Karlobaga. Od Bakra do Senja zabrana je još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostali moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru i u Lici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ugaženog snijega mjestimice ima na cestama u Gorskom kotaru i Lici.  Zbog niske temperature te mokrih i skliskih kolnika moguća je poledica na većini cesta u kontinentalnom dijelu zemlje, upozoravaju iz HAK-a.

U prekidu su trajektne linija Brestova-Porozina, Valbiska-Lopar, Prizna-Žigljen i Jablanac-Mišnjak, te katamaranske linije iz Splita prema Hvaru, Korčuli, Visu i Lastovu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a