Obavijesti

News

Komentari 149

Osam i pol godina zatvora: U suprugu je ispalio 15 metaka!

Osam i pol godina zatvora: U suprugu je ispalio 15 metaka!
3

Danijel Davidović (30) je u napadu ljubomore pokušao ubiti suprugu J.J. (27) te je u nju krajem svibnja prošle godine ispalio 15 metaka. Dobio je 8,5 godina zatvora

VIDEO

Sram vas bilo! Osudili ste nevina čovjeka!, grmio je s optuženičke klupe Danijel Davidović (30) iz Đakova, kojeg je sudac Županijskog suda nepravomoćno osudio na osam i pol godina zatvora. 

Danijel je, naime, u napadu ljubomore pokušao ubiti suprugu J.J. (27) te je u nju krajem svibnja prošle godine ispalio najmanje 15 metaka. Tereti ga se za pokušaj teškog ubojstva i nelegalno posjedovanje oružja.

Prije nego što je pucao u suprugu, Danijel ju je pitao: "Što misliš, imam li ti pravo oduzeti život?". Nakon što mu je supruga rekla da nema pravo, jer joj ga nije ni podario, udario ju je, izvadio pištolj i upitao: "Biraj gdje da ti pucam, u glavu ili srce!".

Prema ženinom svjedočenju, muž ju je optužio za nevjeru, a sve zbog SMS-ova u mobitelu za koje je mislio da su ljubavnikove, a ne, kako ona tvrdi, od kolege s posla. 

- Rekao je kako me htio zadaviti na spavanju zbog tih poruka, ali se predomislio, ispričala je njegovu reakciju toga kobnoga jutra kad ju je probudio.

Potom je otišao u Našice tražiti navodnog ljubavnika, nije ga bilo dva sata, a onda se vratio i predložio supruzi da ju odvede na posao u Osijek. Pritom su odveli dijete njegovoj majci na čuvanje. 

- Kada sam ostavljala dijete, rekao mi je da se odem pozdraviti s njim. Nisam ništa slutila, ispričala je.

Kad su prošli skretanje za Osijek kod Čepina, skrenuo je na poljski put te je napao i vrijeđao. Pokušala je izaći iz vozila, ali je zatvorio vrata.

- Pucao mi je u leđa i ruke. Pala sam, jedina mi je opcija bila da se pravim mrtvom. Čula sam mu korake kroz žito. Zatvorila sam oči jer da je vidio kako gledam, uvjerena sam da bi završio započeto - posvjedočila je. 

Sjeo je za upravljač i odvezao se u policijsku postaju. Stavio je pištolj na pult i prozborio: "Ubio sam ju".

Ranjena je žena za to vrijeme teturala po poljskom putu, dozivajući pomoć. Nitko ju nije mogao čuti. Ugledala je uskoro slamku spasa - stigli su policija i Hitna pomoć. Život joj je spasila brza reakcija liječnika. Imala je 15 prostrjelnih rana.

Supružnici su u vezi još od 2001. i školskih dana. U braku su šest godina, a posvađali su se, kaže ona, i na sam dan vjenčanja.

- Barem desetak puta me fizički napao, jednom i dok sam bila trudna. Dosta je eksplozivne naravi. Nisam se žalila mami i sestri, niti ga prijavila jer me je bilo sram - rekla je na sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa