Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Osigurajte online potrošački zajam za 15 minuta

Kako riješiti iznenadni financijski izazov na brz i diskretan način?

Man Using Mobile Smart Phone In City
Foto: Cash-Expert S.L.

Svatko od nas nađe se u situaciji kada mu iznenada zatreba nekoliko tisuća kuna da bi riješio svoje potrebe kao što su zdrastvene usluge, kućanski kvarovi  ili popravak automobila.Online zajmovi Cash-Experta će Vam na pouzdan, efikasan i diskretan način riješiti situaciju u kojoj ste se našli.

Upravo zbog svoje jednostavnosti i brzine , građani koriste sve više ovaj vid kreditiranja kao riješenje za financiranje svojih izvanrednih obveza.Zajmove u iznosima od 500kn do 10.000kn sa rokom otplate od 15dana do 150 dana mogu dobiti zaposlene osobe unutar 24 sata od zaprimanja zahtjeva.

Cijeli postupak se obavlja putem mobitela, tableta ili računala , a potrebno je samo ispuniti jednostavnu online aplikaciju i isplata na Vaš račun će uslijediti unutar 15 minuta od trenutka odobrenja zajma. Troškovi i svi ostali uvjeti zajma su iskazani na web stranici , upravo kako bi korisnik bio siguran da nema dodatnih  ili skrivenih troškova.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se i Vi milijunima ljudi koji već godinama na ovaj moderan način sigurno, brzo i bez suvišnih pitanja dolaze do novca kada im zatreba.
 

Tema: Promo sadržaj

Message