Obavijesti

Promo sadržaj

Oskarovka Brie Larson na rubu izdržljivosti

Oskarovka Brie Larson na rubu izdržljivosti
9

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom. Hit serija na National Geographic-u

Avanturist, pustolov, umjetnik u preživljavanju i televizijska zvijezda Bear Grylls vraća se u divljinu s omiljenim holivudskim zvijezdama u novoj sezoni pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM. Serija će započeti s emitiranjem 19. siječnja u 22:00h na National Geographic-u, a u prvoj epizodi slavna oskarovka Brie Larson će testirati granice izdržljivosti i učiti o umijeću preživljavanja u divljini. 

Glumica Brie Larson miljenica je filmske publike i kritike, a njen talent i glumačko umijeće potvrđeni su i Oskarom koji je dobila za glavnu ulogu u filmu „Soba“. Kao dijete voljela je Indianu Jones i maštala kako će jednog dana biti u divljini baš poput neustrašivog pustolova i arheologa. Sramežljiva priroda u djetinjstvu ju je kočila u ostvarenju snova, a gotovo nikada i nije bila sklona upuštanju u neobične avanture. Bearu Gryllsu odlučila je dati povjerenje i upustila se u avanturu daleko od holivudskih papparrazza. Tijekom ovog neobičnog putovanja otkrila je svoje nadljudske moći u pohodu po džungli, šumi mangrova i močvari, a odvažila se i na skok iz helikoptera u vodu punu morskih pasa. Prešla je i rijeku punu krokodila viseći na užetu gdje je pokazala iznimnu hrabrost i spretnost. Nakon snimanja u divljini priznala je kako zapravo i nije vjerovala da je riječ o pravim krokodilima već o animatroničkom triku. Dugogodišnji rad u holivudskim studijima utjecao je na glumicu i priznala je da je najbliže iskustvo divljine zapravo imala u Disneylandu. 

Ovakvo prethodno iskustvo ju je natjeralo da i sebi dokaže kako može pomicati vlastite granice i pokazati hrabrost tamo gdje je potrebno. Uz brojne fizičke vještine, Bear Grylls ju je podučio i uživanju u gastronomskoj ponudi divljine. Za vrijeme boravka u području mangrova, koji su puni nevjerojatnog raznolikog divljeg života, Grylls joj je dao lekciju o hranjivosti larve nosorošca. Larva je puna proteina i ugljikohidrata te stoga jako bitna za sve one koji žele preživjeti u divljini. Unatoč početnoj skepsi Brie se oslobodila predrasuda i odlučila probati ovu neobičnu deliciju. Nažalost, na kraju i nije bila toliko impresionirana energijom koju joj je larva trebala dati i zaključila je da će se ipak držati dobrog starog cappuccina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova avantura u koju se Brie upustila s Bearom Gryllsom nadopuna je onog što promovira u privatnom, a i poslovnom životu. Brie je naime velika zagovornica borbe za žensku ravnopravnost i trudi se na svakom koraku ostaviti utisak i pomoći pri ukidanju predrasuda i stereotipa. Takva vrsta borbe zahtijevala je i veliki rad na sebi te stoga ne začuđuje da je u svoj životopis dodala i opstanak i borbu u nepoznatom. Detaljnije o njenom životu i nestvarnoj prirodi u kojoj je doživjela raznolika iskustva s avanturistom Bearom Gryllsom moći ćete saznati u premijernoj epizodi pete sezone pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM koja će se prikazati 19. siječnja u 22:00h na National Geographic-u.

Nadalje svake nedjelje u 22:00h na National Geographic-u gledatelji će moći pratiti zvijezde koje su za sobom ostavile gradske pločnike i odvažile se na izlet izvan utabanih staza kako bi se okušale u preživljavanju u divljini. U novoj sezoni Bear Grylls će odvesti svoje goste na udaljene lokacije širom svijeta, uključujući šume mangrova pune krokodila u Panami, podvodne špilje na Sardiniji i duboke pukotine na najvećem ledenjaku na Islandu te goruće pustinjske kanjone u Arizoni. Neustrašive zvijezde morat će se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i uhvatiti se u koštac sa svime i svačime, od divljih životinja do rappelinga na stijenama, i sve to u nekim od najnepristupačnijih divljina na svijetu.  

Jednom kad stignu u te daleke okoliše, a prije nego njihova pustolovina završi, sudionici se moraju znati osloniti na svoju intuiciju, tehnike preživljavanja u divljini i puku ustrajnost. 

U novoj sezoni uz Brie Larson gostuju sljedeće super zvijezde: Cara Delevingne, Channing Tatum, Alex Honnold, Armie Hammer, Zachary Quinto, Bobby Bones, Dave Bautista, Joel McHale, Rob Riggle 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive