Obavijesti

Promo sadržaj

Osmanthus - grandioznost malih stvari za nju

Osmanthus - grandioznost malih stvari za nju
4

Često se susrećemo s izrazom da se sreća nalazi u malim stvarima. Dovoljno je ponekad samo podignuti pogled s naših pametnih telefona i pogledati oko sebe

Dok, primjerice, ležimo na zelenoj travi, dovoljno je skrenuti pogled i diviti se mravu koji strpljivo prenosi mrvicu kruha ili onu nit trave koja se njiše na popodnevnom povjetarcu ili let onog leptira koji slijeće na granu.

Ali ne samo onda kada smo uronjeni u prirodu: grandioznost malih stvari nalazi se svugdje oko nas, pa čak i u gradu! Susresti prijateljski pogled stranca u autobusu, pozdraviti s osmjehom novi dan, priuštiti si svako jutro osvježavajuću kavu, otići na posao biciklom s vjetrom koji mrsi kosu, poslušati pjesmu koja nas vraća u draga sjećanja.

Da, upravo tako, sreća se nalazi u malim stvarima. I vrlo često u tim malim stvarima žive divljenja, čuđenja.

Osmanthus fragrans, već sam naziv sadržava dragocjenost ovog cvjetića: intenzivan miris, koji kao da izvire iz ničeg, nevjerojatan i neočekivan, upravo zato jer proizlazi iz jednog malenog cvijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Osmantus, nasuprot ostalim cvjetovima pretjerano osjetljivog ili pretjerano intenzivnog buketa, predstavlja miris koji osvježuje zrak, a dovoljno je intenzivan da se razvije miljama. U narodnim predajama ovi sitni cvjetovi su u biti vezani upravo uz mjesec. Prema jednoj takvoj legendi, osmantus raste u mjesečevom raju. Jednog dana, božanstvo koje je tamo živjelo primijeti muke s kojima su se ljudi morali svakodnevno suočavati pa, kako bi im olakšao boli, odluči baciti sjeme osmantusa na svijet. I tako su destilati ovog cvijeta pomogli ljudima olakšati njihove patnje.

I danas je osmantus neraskidivo povezan s mjesecom: upravo u čast Proslave mjeseca, koja se svake jeseni slavi u Kini, ovaj se cvijet poklanja mladim mladenkama u znak želja plodnosti i obiteljske sreće. I tako je iz osmantusa, a osobito iz apsoluta cvijeta i ekstrakta lišća, L'Erbolario stvorio novu, krasnu i mirisnu liniju: Osmanthus.

L'Erbolario OSMANTHUS mirisna linija za žene sastoji se od:

Parfem

Nevjerojatan miris zatočen u sitnom cvjetiću. Uz male doze, njegov će se nježan dodir na vas elegantno spustiti i pratiti vas čitav dan, nagoviještajući vas, poput veselog povjetarca.

Kupka

Magičan, nepogrješiv osmantus, čiji naizgled skromni cvjetovi razvijaju magičan miris!  To je taj isti miris kojeg ćete pronaći u ovoj kupki, u kojoj će apsolut cvijeta i  ekstrakt lišća osmantusa, osim što će vas zavesti svojim šarmom, učiniti vašu kožu tonificiranijom i kompaktnijom, nježno ju kupajući i obavijajući u zagrljaj blagostanja. Dok će istovremeno proteinski hidrolizat Teff-a vašu kožu štititi i čuvati njenu vlažnost.

Mirisna krema za tijelo

Osmantus je protagonist brojnih legendi vezanih uz mjesec. Nevina poput mjeseca, ova bogata krema, ugodne teksture i potpuno nemasna,  hidratirati će vašu kožu, zahvaljujući dragocjenim uljima i maslacima, kao i apsolutu cvijeta i ekstrakta lišća osmantusa. Pravi mirisan zagrljaj koji će vas obaviti elegancijom.

Balzam za usnice

Vaše usnice će biti uvijek mekane i prekrasne, zahvaljujući ovim posebnim balzamom, koji ovom važnom i delikatnom dijelu tijela, daruje učinkovit doprinos dragocjenih ulja i maslaca. Praktična i brza gesta za dugotrajnu ljepotu.

Mirisni sapun

Predstavljamo vam mirisni sapun „Osmanthus“ osmišljen za nježno pranje, a koji istovremeno štiti kožu, održavajući njenu razinu hidratacije. Obogaćen je apsolutom cvijeta i ekstraktom lišća osmantusa, koji ovom proizvodu daruju sav miris ovih divnih cvjetova, a vaša koža ruka i tijela ostaje mekana i baršunasta.

L'ERBOLARIO OSMANTHUS ŽENSKU LINIJU POTRAŽITE U LJEKARNAMA U BESPLATNIM L'ERBOLARIO POKLON KUTIJAMA

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince