Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostala bez 3 mil. kuna: 'Glumili su ljubav, htjeli su samo novac'

SLOMILI SU JOJ SRCE Žena iz Australije na internetu je upoznavala muškarce s kojima bi održavala ljubavnu vezu. Dvojica su je prevarila i ukrala joj novac, a s trećim se čak i vjenčala

Foto: Screenshot/Nine
76 komentara

Australka Suzie ostala je bez 480.000 dolara u tri ljubavne veze u koje se upustila s mlađim partnerima na drugim kontinentima. Zbog 'ljubavi' je prodala svoju kuću kako bi imala novac da ga šalje mlađahnim ljubavnicima. 

Foto: Screenshot/Nine

- Kada pogledam unatrag, jasno mi je da sam kupovala ljubav - priča Suzie koja svojim svjedočanstvom želi upozoriti druge žene da ne nasjedaju na slične priče. Prvog muškarca s kojim se upustila u vezu upoznala je na internetu. Visok, taman muškarac koji se predstavljao kao David Fisher iz Velike Britanije uspio ju je nagovoriti da mu odobri punomoć na svoj bankovni račun s kojeg je, kako bi si 'kupio laptop', ukrao 76.000 dolara Suziena nasljedstva. Više joj se nikad nije javio. 

Foto: Screenshot/Nine

Ubrzo se pojavio sljedeći - ovog puta Amerikanac, vojnik Johnson Williams. Vezu su održavali putem interneta, a onda ju je počeo tražiti novac. Prodala je kuću u kojoj je živjela da bi ga mogla financirati. 

- Pristala sam na zahtjeve jer sam osjećala da sada imam nekoga u životu i imam obvezu brinuti za njega - kaže Suzie. 

I on ju je prevario, što su otkrili u njezinoj banci nakon što su detaljnije pregledali transakcije. Još najmanje pet žena koje je obmanuo slalo mu je novac. Potom je na Facebooku upoznala Godfreya Kyzungoa iz Ugande. Suzie je odletjela u Afriku kako bi ga upoznala uživo, čak se i udala za njega prije nego mu je počela slati novac.

Foto: Screenshot/Nine

Sada joj je, kaže, jasno da su njegovi planovi bili samo da dobije novac i preseli u Australiju. Suzie sada pokušava razvgnuti brak. 

- Ti ljudi su zli manipulatori. Nemojte nasjesti kao što sam ja - izvukla je pouku Australka.

Možda vas zanima i ovo:
Message