Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ostali su bez doma: ‘Sve što smo imali, izgorjelo je u tren’

Totalna šteta: U Josipovcu kod Osijeka planulo je krovište kuća. Tri obitelji ostale su bez doma, a otac je na vrijeme izvukao svoju djecu

Foto: Dubravka Petric/Pixsell
18 komentara

Trčali smo jedan po drugoga da vidimo jesmo li na broju i gledali kako vatra sve nosi. Naših 40 godina nestalo je za pola sata, kaže kroz suze Ružica Slukan (56). 

Požar u Josipovcu kod Osijeka: Tri obitelji ostale bez doma

Požar u Josipovcu kod Osijeka: Tri obitelji ostale bez doma Više na http://bitly.com/2Kz81dM Reporterka: Marija Cindrić

Objavljuje 24sata u Srijeda, 14. kolovoza 2019.

U Josipovcu kod Osijeka u srijedu oko 16 sati planuo je požar zbog kojega su tri obitelji ostale bez doma. Ružica Slukan osjetila je miris dima koji je dolazio iz njezinoga vrta, no mislila je kako nema razloga za uzbunu s obzirom na to da susjed često kuha u svom dvorištu. 

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Šok je uslijedio kada je kroz maleni prozorčić u svojoj dnevnoj sobi vidjela vatru. Njezinom suprugu Zvonimiru pozlilo je od šoka jer je dijabetičar. Liječnici su reagirali na vrijeme te se uspio oporaviti i ostati uz svoju shrvanu ženu. Nažalost, kada su vatrogasci stigli na intervenciju, vatra je već progutala krovišta. 

Tomislav Sopjanac još je jedna od žrtava ovog požara koji je svoju majku, ženu i dvoje male djece na vrijeme uspio izvesti iz gorućeg doma.

NEMA OZLIJEĐENIH Planula je kuća kod Osijeka: Gašenje požara je u tijeku

- Nismo ništa uspjeli spasiti. Supruga je taman krenula u trgovinu s autom i vidjela da se nešto dimi. Mislili smo da netko nešto pali iza kuće. Kada sam otišao iza, vidio sam kako kuća gori i odmah sam obitelj izvukao van. Imamo dvoje male djece, bebicu od devet mjeseci i petogodišnjaka. Hvala Bogu nitko nije ozlijeđen, to mi je najvažnije. Taman sam sredio cijelu kuću - kaže Tomislav koji je zajedno sa svojom obitelji preselio kod sestre. 

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

- Mi smo u malom stanu, ali oni trebaju smještaj. Cijelu kuću su preuredili i sada je sve otišlo u nekoliko sati. Cijeli život su radili i mučili se i patili. Djeca nemaju niti svoju odjeću jer ona je bila u sobi iz koje je krenuo požar - kaže Sadra, Tomislavova sestra.

Policija će očevidom utvrditi kako su planule kuće.

Možda vas zanima i ovo:
Message