Obavijesti

News

Komentari 69

Ostavljena djevojčica postala zvijezda pa ju mama želi nazad

Ostavljena djevojčica postala zvijezda pa ju mama želi nazad

RUSIJA: Jednogodišnja beba ostala je sama nakon što su je roditelji napustili, a ubrzo je završila u bolnici. Tamo ju je uočila Inna Nika, koja je bila u posjetu svom sinu....

VIDEO

Sve je počelo jednog dana u ruskom gradu Jaroslavlju, kad je susjed u blizini čuo dječji plač. Nije obraćao pažnju, već se vratio svojim svakodnevnim aktivnostima. Međutim, idući dan je čuo isto. Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svjetlo nije gorjelo, samo se čuo bebin plač.

U tom trenutku čovjek je pozvao policiju, a policija je, ušavši unutra, naišla na praznu kuću. Bivši stanari nestali su bez traga, a jedino što su ostavili bila je mala beba.

Jednogodišnja djevojčica pronađena je na hladnom i prljavom podu i bilo je jasno da je danima bila sama. Tijekom istrage saznali su bebino ime, ali nikako nisu mogli pronaći njezine roditelje. Bebu su preimenovali u Liza Verbitskaja i odveli je u bolnicu, gdje se za nekoliko dana oporavila.

U toj istoj bolnici našla se i žena po imenu Inna Nika, koja je došla u posjetu svom bolesnom sinu. Jednom prilikom, čula je plač u susjednoj sobi, pa je ušla da vidi o čemu se radi. Vidjela je malu Lizu i u njoj se odmah javio majčinski instinkt.

Od tog dana, Inna je svakog dana malenoj donosila igračke, odjeću i hranu. Jednog dana, shvatila je da Lize više nema. Budući da se djevojčica oporavila, odveli su je u sirotište. Inna nije odustala i krenula je u potragu za Lizom, s namjerom da ju posvoji.

Beba iz Rusije

Nakon svih zakonskih prepreka, konačno ju je dovela kući. Liza je tad imala dvije godine i još je uvijek bila traumatizirana. Inna ju je odgajala na najbolji mogući način i bila uvjerena da će djevojčica biti u stanju zaboraviti na patnju kroz koju je prošla. Kad je Liza porasla, majka ju je upisala u školu plesa, s nadom da će se malena osloboditi i steći samopouzdanje.

To je bila sjajna odluka, jer je Liza procvjetala u divnu i sretnu djevojčicu. Danas je tinejdžerica i osvajačica nekoliko nagrada s izbora ljepote, a dobila je i svoj prvi angažman kao model.

Beba iz Rusije

Njezina nevjerojatna životna priča i karijera modela učinili su je poznatom diljem Rusije, pa je tako njezina biološka majka pokušala stupiti u kontakt s njom jer ju želi nazad. Liza je upoznata sa slučajem i pitanje je hoće li ikad opet vidjeti svoje roditelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca