News

Komentari 1

Oštetili bankomat u Rijeci: Raznijeli su ga eksplozivom?

Oštetili bankomat u Rijeci: Raznijeli su ga eksplozivom?

Okončanje očevida dati će odgovore na pitanja je li se radilo o jednom ili više počinitelja, na koji je način bankomat oštećen, koliko je novaca u njemu bilo te da li se počinitelj uspio domoći plijena

Riječka policija je u petak oko 4 sata zaprimila dojavu o oštećenju bankomata u trgovini na području Gornje Vežice u Rijeci.

- Na mjestu događaja u tijeku je provedba očevida, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju pronalaska počinitelja i utvrđivanja svih ostalih relevantnih činjenica - izvijestila je PU primorsko goranska.

Oštećeni bankomat nalazi se u ulici Franje Belulovića na Gornjoj Vežici. Po riječima stanara obližnje zgrade bankomat je dignut u zrak.

- Nisam ništa čuo, padala je jaka kiša, ali po izgledu bankomata izgleda kao da je raznesen nekom vrstom eksploziva. Susjed mi je rekao kako se oko 4 upalio alarm pa je pozvana policija. Ništa novo, imali smo mi na ovom području slične scenarije s bankomatima u više navrata i uvijek kad je nevrijeme ili u gluho doba noći. Prije negdje dvije godine raznijeli su jedan, tu na istom mjestu, ali nasuprot ovog i u vlasništvu druge banke - kazao je stanar iz navedenog kvarta.

U tijeku je očevid na mjestu događaja te se intenzivno radi na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se sve odigralo, a posebice na hvatanju osobe koja je to učinila.

Najčitaniji članci