Obavijesti

News

Komentari 1

Oštetili vod: U Novoj Gradiški dva puta u danu istjecao plin

Prilikom radova koje je izvodila tvrtka s novogradiškoga područja, na plinskoj mreži došlo je do pritiska te u nekim dijelovima Nove Gradiške pucanja i iskakanja sigurnosnih sustava i istjecanja plina

VIDEO

U petak je u Novoj Gradiški dva puta bila oštećena plinska mreža - prvi je put prijepodne zbog građevinskih radova oštećen glavni vod, a popodne je istjecao plin te je pukao i iskočio sigurnosni sustav, no predvečer su, prema izjavi direktora Plin projekta Ivana Helija, oštećenja popravljena.

O prvom oštećenju glavnog voda plinske mreže medije je izvijestio koncesionar Plin projekt navodeći da se to dogodilo tijekom građevinskih radova u 10,30 sati u Ulici Alojzija Stepinca. Pola sata nakon popravka uspostavljena je redovita opskrba.

No u 14,35 sati Policijska postaja u Novoj Gradiški dobila je dojavu o novom oštećenju plinske mreže. Prilikom radova koje je izvodila tvrtka s novogradiškoga područja, na plinskoj mreži došlo je do pritiska te u nekim dijelovima Nove Gradiške pucanja i iskakanja sigurnosnih sustava i istjecanja plina. Odmah su alarmirane stručne službe, koje su u 15,15 sati obavijestile policiju da nema razloga za zabrinutost, da je dotok plina zaustavljen te da je stanje pod kontrolom. Glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić rekla je za Hinu da policija nastavlja rad kako bi utvrdila okolnosti u kojima se to dogodilo.

"Nema razloga za zabrinutost. Dotok plina potpuno je zaustavljen i sve se drži pod kontrolom", rekla je Kata Nujić.

U izjavi za Radio Novu Gradišku direktor Plin projekta Ivan Heli potvrdio je da je i drugo oštećenje plinske mreže popravljeno. Zbog sigurnosnih razloga, djelatnici Plin projekta  obilaze sva priključna mjesta na području naselja Urije te na području Stepinčeve ulice i Ulice  bana Josipa Jelačića i u gradskome središtu, a teren će obilaziti i tijekom vikenda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..