Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Ostojić: Još postoji opcija da država preuzme Imunološki

Imunološki zavod je neophodan, to je hrvatska pamet, jedan od najvećih hrvatskih izvoznih brendova zahvaljujući ljudima koji još i danas rade u Imunološkom, rekao je

Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
22 komentara

Bivši ministar zdravlja Rajko Ostojić gostujući na televiziji N1 komentirao je situaciju oko Imunološkog zavoda. Na pitanje vjeruje li da je Visia Croatica dobro rješenje, Ostojić je odgovorio:

- Visia Croatica je dobila pozitivno mišljenje i taj proces treba nastaviti. Tim ljudima treba pomoći, zbog njihovog znanja i vještina. Imunološki je neophodan, to je hrvatska pamet, jedan od najvećih hrvatskih izvoznih brendova zahvaljujući ljudima koji još i danas rade u Imunološkom.

Na pitanje tko je kriv za loptanje oko Imunološkog, rekao je:

- '90-ih godina je u divljoj privatizaciji došlo preraspodjele kapitala, vlasništva u nečije ruke. Taj kapital nije zarađen radom, već je došlo do preraspodjele. Stoga je dobro da ratno profiterstvo ne zastarijeva.

Ostojić je rekao da još postoji opcija da Imunološki u potpunosti preuzme država, što je i želja sindikata.

- Opekli smo se na divljoj privatizaciji. Možda to bude novi početak i novi start za Imunološki zavod - rekao je Ostojić u emisiji Novi dan na N1.

Na pitanje zašto Vlada odugovlači s objavom datuma izbora, Ostojić je rekao da je legitimno pomicati datum izbora.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message