Obavijesti

Promo sadržaj

Ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva uz INA Loyalty

Ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva uz INA Loyalty

Već nakon registracije u INA Loyalty program čeka vas dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu

INA je uvela jedinstven digitalni koncept vjernosti za kupce koji se temelji na INA Loyalty mobilnoj aplikaciji kroz koju možete sakupljati bodove i ostvariti popuste na proizvode i goriva, a nudi i brojne druge pogodnosti. Zlatko Horvat uvijek toči na Ini, a od sada to čini jeftinije i sakuplja bodove putem INA Loyalty programa! Putem ovog novog programa vjernosti, INA svakodnevno prepoznaje povjerenje i nagrađuje gotovo svaku kupnju na maloprodajnim mjestima prigodnim nagradama! Već nakon registracije u INA Loyalty program čeka vas dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu, a ako ste natočili pritom gorivo i 15 lipa popusta po litri Class Plus goriva koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji.

Ova snimka promotivnog je karaktera te je snimana na epidemiološki siguran način uz primjenu svih preventivnih mjera zaštite od širenja bolesti COVID-19. Preventivne mjere zaštite provode se na svim lokacijama Ine.

U program se možete uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty program namijenjen je za privatne osobe i jednostavan je za korištenje - dovoljno je prilikom svake kupnje pokazati barkod na aplikaciji ili prodavaču dati svoju INA Loyalty karticu i INA na vaš račun šalje bodove. Aplikacija je gejmificirana i nudi brojne izazove nakon kojih stižu iznenađenja u obliku dodatnih bodova ili popusta na proizvode i usluge. Najbolje od svega je što vam INA ponuditi personalizirane nagrade prema vašim stvarnim potrebama ako dozvolite da vas se kontaktira takvim ponudama i na taj način postajete sukreator svog INA Loyalty iskustva. INA Loyalty podrazumijeva ukupno četiri statusa u kojem se možete naći, ovisno o broju prikupljenih bodova. Bodovi se mogu prikupiti kupnjom goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima.* Kroz aplikaciju možete upravljati profilom, iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u Fresh Cornerima, pratiti napredak u statusima te brže pronaći najbliža Inina maloprodajna mjesta. INA Loyalty Kontakt centar na raspolaganju vam je na 0 – 24 na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com.

I vaše vozilo bit će vam zahvalno ako kupujete na Ini jer ususret hladnijem razdoblju, važno je dobro opremiti sebe, ali i svog limenog ljubimca. INA nudi vrhunska goriva Class Plus koje imaju dokazano povoljan učinak na motore s unutarnjim izgaranjem. Zahvaljujući poboljšanoj formuli aditiva, Class Plus goriva uklanjaju naslage i dijelove vašeg motora štite od korozije. Na taj način je osiguran optimalan rad te povećana snaga i vijek trajanja motora što znači da sigurno i bez poteškoća putujete na vašu željenu lokaciju. Zato svratite na Inu i natočite vrhunska goriva kako bi motori vaših automobila bili zaštićeni, a planovi tekli neometano. Više o karakteristikama Ininih Class Plus goriva pročitajte na ina.hr/classplus. Inina dokazano najbolja goriva prije stavljanja na tržište prolaze kroz postupak provjere kvalitete prema europskim standardima, a Inin Centralni ispitni laboratorij redovito provodi interne kontrole kvalitete goriva na maloprodajnim mjestima. Točenjem Class Plus goriva ne samo da čuvate svoj automobil, nego i svoj novčanik!

Putujte sigurno i bezbrižno s Inom, preuzmite INA Loyalty aplikaciju, ostvarite popuste na vrhunska Class Plus goriva i otkrijte sva iznenađenja koja vas čekaju!

*Iz bodovanja su isključene cigarete, vinjete, novine i časopisi, bonovi za mobilne telefone, poklon kartice, srećke te usluge poput aplikacija Aircash, DPD paketa, plaćanja računa i servisa Paysafecard.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.