Obavijesti

News

Komentari 18

Osvojio Jackpot, ali i pet godina kasnije vozi bager

Osvojio Jackpot, ali i pet godina kasnije vozi bager
7

Milijuni na sigurnom: Zagrepčanin Velimir Šantolić prvo je kupio bager, vikendicu, pa auto, uredio je kuću i oročio ostatak. I dan-danas je milijunaš...

VIDEO

Loto milijunaš Velimir Šantolić (42) iz zagrebačkog Čučerja 2004. pogodio je sedmicu na lotu i osvojio 4,5 milijuna kuna. Jackpot je bio 13,5 milijuna, ali dijelio ga je s još dvojicom dobitnika. Dobivenim novcem prvo je kupio bager i otvorio obrt.
- Umalo sam listić bacio. No supruga Božica me natjerala da ga uplatim kraj crkve u Čučerju pet minuta prije zatvaranja. Do tada sam samo nekoliko puta uplatio, i to zbog euforije kolega koji su igrali. Križao sam brojeve s marke svog pištolja 3, 5 i 7, a ostale 11, 14, 18 i 22 izabrao sam nasumce - prisjetio se Velimir kako je postao milijunaš. Toga hladnog i kišnog dana kopao je kanale za vodovodne cijevi na zagrepačkom Mirogoju, a u džepu čuvao listić vrijedan milijune. Još godinu dana nakon toga ostao je raditi kod privatnika kao bagerist. Zatim si je kupio automobil Land Rover, bager, vikendicu na Viru, malo je uredio kuću, trima kćerima i sinu otvorio stambenu štednju, a ostatak novca oročio i dan-danas je milijunaš.
- Ne biste vjerovali, no i prije no što smo postali svjesni dobitka barem 10 poznanika tražilo je pomoć. Ljudi nemaju granica. Daš mu pet, a već sutra traži još deset tisuća kuna - prisjetio se Velimir. Odvojio je oko 100.000 kuna za prijatelje za koje do tada nije ni znao. Danas ga većina jedva i pozdravlja. Nešto je dao i u dobrotvorne svrhe. Oročeni novac pruža mu sigurnost, ali nastavio je raditi s bagerom i pomagati susjedima.

NISU MU VJEROVALI DA MOŽE KUPITI AUTOMOBIL
Nakon što su mi uplatili dobitak, s kolegom sam otišao u autosalon u manduri i blatnjavim cipelama. Bilo je vrijeme gableca, čistačica nas je odmjerila i upozorila da ne prilazimo autima da ih ne zaprljamo. Rekao sam joj: “Ali, gospođo, ja ću ovaj kupiti”. Opet me pogledala ispod oka i nastavila: “Da, da, naravno, samo se vi odmaknite”, ispričao je nasmijano milijunaš.

U SIJEČNJU DOBICI GOTOVO 11 MILIJUNA KUNA VEĆI NEGO LANI
Prosinac je najjači mjesec, ali lani je podbacio, rekli su u Hrvatskoj lutriji. No u siječnju su igrači uplatili 95,7 milijuna kuna, pet milijuna kuna više nego lani u istome mjesecu. Zaradili su 60,9 milijuna, gotovo 11 milijuna više nego lani u siječnju. Izvučena su dva Jackpota, a lani u siječnju jedan.

DOBIO MILIJUNE PA 'NESTAO' SA ŽENOM I DJECOM
Mario Tolić (38) iz Biograda dobio je 12. siječnja na Lotu 9,034.327,75 kuna. Nakon prvotnog šoka s obitelji se spakirao i otputovao na skijanje.

KLADIONICE ZA VIKEND IZGUBILE 70 MILIJUNA KUNA
Treći siječanjski vikend igračima je donio same dobitke. 'Ziceri’ su prolazili, a kladionice padale u minus. U dva dana isplatile su više od 70 milijuna kuna.

NJEMAČKA: DVA IGRAČA DIJELE 35 MILIJUNA EURA Dva anonimna igrača iz Bavarske i Donje Saske podijelit će 259 milijuna kuna. Na državnom lotu pogodili su šest od 49 brojeva te dopunski superbroj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk