Obavijesti

Promo sadržaj

Osvojite BMW Gran Coupe putem Inine SMS nagradne igre!

Osvojite BMW Gran Coupe putem Inine SMS nagradne igre!
2

U Ininoj SMS nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto do 30. kolovoza i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude i sudjelujte u nagradnoj igri „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“.

Prijava je jednostavna! Potrošite minimalno 250 kuna, sačuvajte račun i pošaljite SMS s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS) i osigurajte si šansu za osvajanjem novog BMW 220d Gran Coupe s plaćenom registracijom.

Pratite Inine web stranice za vrijeme trajanja nagradne igre jer možete osvojiti i jednu od 15 INA kartica u vrijednosti od 2000 kuna s kojima vas INA nagrađuje svaki tjedan, ali i deset INA kartica u vrijednosti od čak 12.000 kuna.

U Ininoj SMS nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

Izvlačenje za glavnu nagradu BMW 220d Gran Coupe će se održati 3. rujna 2020. godine, a izvlačenje tjednih nagrada održavat će se svakog ponedjeljka u 10.00 sati tijekom trajanja nagradne igre. Sve ispravne prijave, osim prijave koje su izvučene kao dobitne u tjednom izvlačenju, automatski sudjeluju u slijedećem tjednom izvlačenju.

Dobitnici tjednih i glavnih nagrada biti će objavljeni na internetskim stranicama www.ina.hr, najkasnije osam dana nakon izvlačenja.

Sve dodatne detalje o nagradnoj igri možete pročitati u pravilniku na Ininim web stranicama.

Putujte sigurno s Inom, sudjelujte u Ininoj SMS nagradnoj igri i držite razmak!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj