Otac iz pakla: Zadavio bebu da bi prekrio da ju je zlostavljao | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac iz pakla: Zadavio bebu da bi prekrio da ju je zlostavljao

Dominik H. i Charlene D.su nezaposleni. Poznaju se sedam godina i sedam godina žive zajedno. Beba je bila njihovo prvo dijete. Otac je na kraju priznao da je beba remetila njegov dnevni ritam

39 komentara

Maja i otac iz njemačkog grada Mönchengladbach od subote sjede u istražnom zatvoru. Njihova beba stara 6 tjedana je mrtva. malenog Bena su zlostavljali dva tjedna i onda ga je otac ubio kako bi to zataškao.

Dominik H. (29) je priznao da je ubio sina. Majka Charlene D. (30) znala je za ozljede i tvrdi da je dječaka htjela odvesti liječniku. Sami roditelji su prošli tjedan u četvrtak pozvali hitnu pomoć. Liječnik bebu nažalost nije mogao spasiti. Pozvao je policiju. Na konferenciji za medije u utorak su govorili kriminalist Ingo Thiel, državni odvjetnik Benjamin Kluck i glasnogovornica policije Cornelia Weber. 

- Maleni nije imao šanse. u ovom slučaju teško je te ljude nazvati roditeljima - rekao je Thiel. 

Dominik H. i Charlene D.su nezaposleni. Poznaju se sedam godina i sedam godina žive zajedno. Beba je bila njihovo prvo dijete. Bebu je otac zadavio tijekom noći no imala je i unutrašnje ozljede, stare i nove lomove rebara. Policija je roditelje ispitivala dva dana.

Otac je u početku govorio da je bio brižan, ali je na kraju rekao da mu je beba poremetila životni ritam, da zbog nje nije mogao spavati i da ju je zbog toga zlostavljao. Stanje se sinu pogoršavalo, pa je majka navodno s njim htjela ići liječniku.

Otac se prepao da će liječnik otkriti ozljede te je bebu ubio, piše Bild.

Možda vas zanima i ovo:
Message