News

Komentari 5

Otac je ostavio dvoje djece čak pet sati u vozilu na vrućini, odspavao pa ih našao mrtve

Otac  je ostavio dvoje djece čak pet sati u vozilu na vrućini, odspavao pa ih našao mrtve

Policija je 31-godišnjaka uhitila,. Iako obdukcija još nije gotova, u subotu je u Tulsi temperatura bila 32 stupnja, a u vozilima na suncu je bilo i puno toplije

Svake godine vlasti, pogotovo u SAD-u upozoravaju ljude koliko su vrućine opasne, pogotovo u automobilima gdje one mogu dovesti i do smrti. No otac Dustin Dennis, pokazala je istraga, je otišao u kupovinu zajedno sa svojom djecom Teagan (4) i Ryanom (3), no kada se vratio kući samo je on izišao iz vozila. Vozilo je zaključao, otišao je u kuću i zadrijemao. Probudio se nakon nekih četiri do pet sati.

Tada se sjetio da djece nema i počeo ih je tražiti. Našao ih je kako bez svijesti leže u pick-up-trucku. Odnio ih je u dnevni boravak i pokušao im je pomoći te je nazvao hitnu. Policija je 31-godišnjaka uhitila, a u prijavi su napisali da djecu nitko nije provjeravao barem pet sati. Iako još obdukcija nije završena te se ne zna točan uzrok smrti djece, činjenica je da je u subotu u Tulsi u Oklahomi temperatura bila 32 stupnja, što bi značilo da je u vozilu koje stoji na suncu i vrućini dosezala i 50 stupnjeva. 

Njemački ADAC upozorava da je ljeti najbolje vozila pakirati u hladu, a ako to nije moguće onda da se stavi zaštita na vjetrobranska stakla, piše Bild. 

Najčitaniji članci